کشاورزان گندم سبز را خوراک دام می‌کنند | زنگ خطر به صدا درآمده است

خبرگزاری سایت تراکتور

۱۴۰۲/۰۳/۲۵

کشاورزان گندم سبز را خوراک دام می‌کنند | زنگ خطر به صدا درآمده است

نارضایتی گندمکاران از قیمت خرید تضمینی، تأخیر در پرداخت مطالبات و هزینه‌های جانبی گران منجر شده، کشاورزان در برخی مناطق اقدام به برداشت گندم سبز برای فروش به عنوان خوارک دام کنند.

 

به گزارش خبرگزاری سایت تراکتور ،به تازگی فیلمی از برداشت مزرعه سبز گندم در فضای مجازی دست به دست می‌شود. در توضیح این فیلم آمده است، "گندمکاران معترض شهرستان روانسر در برخورد با قیمت‌گذاری ناعادلانه و حمایت نکردن دولت از این قشر زحمتکش، مزرعه گندم را قبل از رسیدن خوشه‌ها، سبز درو کردند".

کارشناسان معتقدند؛ حتی اگر اتفاق رخ داده در این فیلم عمومیت نداشته باشد، زنگ خطر را در خصوص تأمین ذخایر استراتژیک کشور برای مسئولان به صدا درآورده است.

علی قلی‌ایمانی، مدیرعامل بنیاد ملی گندم‌کاران کشور در گفت و گو با اقتصاد آنلاین در اینباره گفت: چند دلیل برای این رفتار کشاورزان وجود دارد که همگی آن‌ها قابل درک و پذیرش است.

وی ادامه داد: مهمترین دلیل اینکه گندمکاران قیمت خرید تضمینی گندم را متناسب با هزینه تمام شده تولید نمی‌دانند، از این رو ترجیح آن‌ها این است که به جای هزینه برای کرایه کمباین، هزینه حمل و نقل و کارگر، گندم را سبز برداشت و برای خوراک دام به فروش برسانند.

بیشتربخوانید:

ایمانی با تأکید بر اینکه در حال حاضر قیمت خوراک دام در بازار آزاد بیشتر از گندم است، گفت: با توجه به قیمت خوراک دام در بازار آزاد، برداشت گندم سبز و فروش آن به دامداران صرفه اقتصادی بیشتری در بسیاری از مناطق کشور دارد.

وی افزود: استقبال خوبی از گندم سبز برای مصرف در دامداری‌ها در بازار وجود دارد که، کشاورزان را به این امر بیشتر تشویق می‌کند.

به گفته‌ایمانی؛ در حال حاضر دولت مطالبات گندمکاران را با قیمت سال گذشته پرداخت می‌کند در حالی که بر اساس آورد‌ها قیمت خرید هر کیلوگرم گندم از کشاورزان دست کم باید ۱۷ هزار تومان باشد.

وی دلیل دیگر کشاورزان برای برداشت گندم سبز را پرداخت نقدی بهای محصول عنوان کرد و افزود: تأخیر در پرداخت بهای گندم توسط دولت در خرید تضمینی، دیگر عامل مؤثربر برداشت گندم قبل از طلایی شدن خوشه‌ها است.

وی یادآور شد: پرداخت مطالبات گندمکاران در برخی مناطق به بیش از ۴۰ روز رسیده است در حالی که تعداد زیادی از کشاورزان توان پرداخت هزینه‌های روزمره زندگی خود را نیز ندارند.

ایمانی بر این باور است؛ رفتار مسئولان نسبت به اتفاقاتی که در حوزه گندم در حال رخ دادن است غیرقابل قبول است چرا که طبق قانون آن‌ها موظف به حمایت از کشاورزان و کاهش خطر برای امنیت غذایی کشور هستند.

وی ابراز‌امیدواری کرد؛ هر چه زودتر وزیر جدید جهادکشاورزی انتخاب و امور را در دست بگیرد تا ابهامات مربوط به قیمت خرید تضمینی گندم مرتفع شود.

مدیرعامل بنیاد ملی گندم‌کاران کشور اظهار کرد: تا امروز چندین جلسه با مسئولان درباره تعیین تکلیف قیمت خرید تضمینی گندم برگزار شده اما، به رغم نظر مثبت آن ها برای افزایش قیمت خرید تضمینی گندم، نتیجه‌ای بدست نیامده است.

ایمانی معتقد است؛ دلیل عدم تعیین تکلیف قیمت خرید تضمینی گندم این است که، همه منتظرند تا مسئولیت اینکار بر دوش وزیر جدید بیفتد.


نظرات کاربران


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.