خبرگزاری سایت تراکتور
۱۴۰۲/۰۳/۲۴
تراکتور شالیزار در سبد تولیدات شرکت تراکتورسازی تبریز خالی بود که به همت محققان واحد تحقیق و توسعه این مجموعه صنعتی، طراحی و در سفر استانی رئییس جمهور رونمایی شد.
طبق گزارش خبرگزاری سایت تراکتور ، به گفته مدیرعامل گروه تراکتورسازی تبریز با دستیابی این شرکت به تکنولوژی تولید تراکتور شالیزار نیاز شالی کاران کشور به این نوع تراکتور که تا کنون از محل واردات تأمین میشد رفع و سالانه ۱۵ میلیون دلار ارز با تولید این نوع تراکتور صرفه جویی میشود.
مصطفی وحید زاده با اشاره به اینکه این محصول ۶۳ درصد ارزانتر از قیمت تولید خارجی عرضه میشود، گفت: با تولید این نوع تراکتور، ایران در کنار معدود تولید کنندگان تراکتورشالی زار مانند آمریکا، ژاپن، کره، چین و هند قرار گرفته است.
بیشتربخوانید:
تقویت مکانیزاسیون کشاورزی با تکیه بر توان داخلی
به گفته امیر جدیری معاون حوزه مهندسی گروه صنعتی تراکتورسازی تبریز، تراکتور شالیزار طراحی شده دارای ویژگیهای همچون تکنولوژی هم سطح با تراکتورهای روز دنیا، چند منظوره بودن، ۴۵ اسب بخار توان، وزن سبک و ایده آل برای کار در مزارع شالی با حجم آب بالا، واترپروف و ضد آب بودن و شاسی با ارتفاع بالا از سطح زمین برعکس سایر تراکتورها، میباشد.
مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، با اشاره به یکی دیگر از موفقیت نیروهای توانمند این گروه گفت: محققان این مجموعه با دستیابی به تکنولوژیهای نوین در داخل و با بومی سازی تولید محور جلوی تراکتورهای سنگین موفق شدند، کشور را از واردات این محصول از شرکت کاراروی ایتالیا و شرکتهای چینی بی نیاز کنند.
وحید زاده بیان کرد: با راه اندازی خط تولید این محصول با ظرفیت ۵۰۰ دستگاه از خروج ارز به میزان بیش از یک میلیون دلار در سال از کشور جلوگیری خواهد شد.
وی از برنامه ریزی برای تولید ۴۰ هزار دستگاه انواع تراکتور در سال جدید خبر داد و اضافه کرد: در کنار تولید سایر محصولات مانند موتور، قطعات ریخته، خودروهای تجاری، انواع ادوات تراکتور، تولید مینی لودر نیز امسال در تراکتورسازی و به همت کارکنان تلاشگر این مجموعه شروع خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: به همت متخصصان توانمند در داخل مجموعه عظیم تراکتورسازی از تولید ۲۲ هزار تراکتور در سال ۱۴۰۰ به تولید ۳۱ هزار دستگاه تراکتور در سال ۱۴۰۱ رسیدیم که این تراکتورها بدون استفاده از قطعات وارداتی با موتور کاملاً ایرانی تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی میشود.
تراکتورسازی تبریز با پنج هزار کارگر صفر تا ۱۰۰ تولید تراکتور از جمله موتور، بدنه و ریخته گری را با همکاری ۶۰۰ قطعه ساز داخلی انجام میدهد.