خبرگزاری سایت تراکتور
۱۴۰۲/۰۳/۲۳
مکانیزاسیون کشاورزی سهم مهمی در توسعه بهره وری و رونق تولید در این بخش دارد و از این رو در کنار ارائه تسهیلات به بهره برداران، حمایت از تولیدکننده های ادوات و تکیه بر توان داخلی مورد توجه دولت است.
به گزارش خبرگزاری سایت تراکتور ،هر چند شرکت تراکتورسازی تبریز با راه اندازی خطوط تولید در کشورهای دوست از جمله ونزوئلا و تاجیکستان و صادرات به ۲۰ کشور جهان از جمله روسیه، کوبا، کلمبیا، بولیوی، ترکیه، جمهوری آذربایجان، ازبکستان، افغانستان، عراق، لبنان، عمان، قطر و امارات گامهایی برای ورود به بازارهای خارجی برداشته است و نیم نگاهی به توسعه صادرات دارد اما رویکرد اصلی این گروه صنعتی پاسخگویی به نیاز داخلی و کمک به ارتقای تولید کشور در این بخش راهبردی است.
اختصاص پنج هزار میلیارد تومان تسهیلات جهت خرید تراکتور
بیشتر بخوانید:
خودکفایی کشور در تولید محور جلوی تراکتورسنگین
امکان خرید ۱۲ هزار تراکتور با تخصیص اعتبار از سوی رییس جمهوری
رئیس جمهور هفته گذشته در جریان بازدید از کارخانه تراکتورسازی تبریز و در راستای حمایت از تولید و اشتغال، دستور اختصاص پنج هزار میلیارد تومان تسهیلات جهت خرید تراکتور به کشاورزان را صادر کرد، دستوری که خبر خوشی برای کشاورزان محسوب میشود چرا که خرید تراکتور خارج از توان مالی بسیاری از بهره برداران است و اختصاص تسهیلات میتواند کمک حالی برای این عده و گامی بزرگ در راستای ارتقای مکانیزاسیون بخش کشاورزی باشد.
البته به گفته کریم ذوالفقاری رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی کشور گفت: ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای بخش مکانیزاسیون در سال ۱۴۰۲ پیشبینی شده است که قرار است پنج میلیارد تومان آن در ۶ ماهه نخست سال تخصیص یابد.
چنانچه تسهیلات اعلام شده در سفر رئیس جمهور به آذربایجان شرقی علاوه بر تسهیلاتی باشد که در قالب ردیف اعتباری مکانیزاسیون پرداخت میشود، جمع تسهیلات مکانیزاسیون امسال برای نوسازی بخش کشاورزی به ۱۵ هزار میلیارد تومان میرسد.
پرداخت این تسهیلات علاوه بر کمک به تولید در بخش کشاورزی موجب رونق تولید در بخش صنعت و تولیدکنندههای ادوات کشاورزی از جمله تراکتورسازی میشود و بستر سرمایه گذاری برای تنوع تولید و برداشتن گامهای استوارتر برای خودکفایی ۱۰۰ درصدی را فراهم میکند.