موافقت با افزایش قیمت خرید تضمینی گندم به ۱۷ هزار تومان به شرط تامین منابع مالی | وزارت جهاد کشاورزی عقب نشینی کرد

خبرگزاری سایت تراکتور

۱۴۰۲/۰۳/۱۰

موافقت با افزایش قیمت خرید تضمینی گندم به ۱۷ هزار تومان به شرط تامین منابع مالی | وزارت جهاد کشاورزی عقب نشینی کرد

مدیرعامل بنیاد ملی گندم‌کاران کشور گفت: وزارت جهاد کشاورزی از مخالفت با افزایش قیمت خرید تضمینی گندم به ۱۷ هزار تومان عقب نشینی کرده و شرط آن را تامین اعتبار عنوان کرده است.

به گزارش خبرگزاری سایت تراکتور ،در ۱۷ اردیبهشت ماه سال جاری وزارت جهاد کشاورزی در اطلاعیه‌ای از سوی شورای قیمتگذاری، نرخ خرید تضمینی یک کیلوگرم گندم را از ۱۳ هزار تومان به ۱۵ هزار تومان افزایش داد.

اعلام این قیمت مورد انتقاد کشاورزان قرار گرفت چراکه آن‌ها معتقد بودند؛ با توجه به فاکتور‌های تعیین قیمت خرید تضمینی در قانون، این قیمت دست کم باید ۲ هزار تومان بیشتر یعنی ۱۷ هزار تومان برای هر کیلوگرم گندم باشد.

محمد آقامیری، سرپرست وزارت جهاد کشاورزی و رئیس شورای قیمت‌گذاری در واکنش به انتقادات کشاورزان تأکید داشت: قیمت اعلامی مناسب بوده و قصدی برای اصلاح دوباره آن ندارد.

اما دیروز علی قلی‌ایمانی، مدیرعامل بنیاد ملی گندم‌کاران کشور به اقتصاد آنلاین خبر داد: در جلسه روز گذشته شورای قیمت‌گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی کشور سرپرست وزارت جهاد کشاورزی از مخالفت با افزایش قیمت خرید تضمینی گندم به ۱۷ هزار تومان عقب نشینی و شرط آن را تأمین اعتبار عنوان کرده است.

وی افزود: این عقب نشینی با دستور رئیس جمهور برای بررسی دوباره قیمت خرید تضمینی گندم اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید:

واردات تراکتور به کشور ممنوع نیست| تعرفه واردات تراکتور به کشور۱ تا ۴ درصد

وقتی تراکتور از روی کشاورزی می گذرد| واردات، تراکتورسازی را مجبور به کیفی سازی می کند؟

زمان پرداخت مطالبات گندمکاران مشخص شد| سرنوشت نهایی قیمت گندم به کجا رسید؟

جلسه با مخبر برای تامین منابع مالی

ایمانی همچنین خبر داد: امروز مسئولان وزارت جهاد کشاورزی جلسه‌ای با معاون اول رئیس جمهور برای تأمین اعتبار مورد نیاز خرید تضمینی گندم با قیمت ۱۷ هزار تومان دارند.

ایمانی با تأکید بر اینکه این قیمت بر اساس ۴ فاکتور قانونی تعیین قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی برآورد شده است، گفت: این چهار فاکتور شامل؛ نرخ تورم، قیمت جهانی محصول، هزینه‌های تولید و نرخ مبادله کالا است.

 

دلار برای واردات دارید خرج تولید داخل کنید

وی در پاسخ به این پرسش که برخی مسئولان اعتقاد به واردات به دلیل هزینه کمتر دارند، گفت: بررسی گزارش‌های گمرک نشان می‌دهد، قیمت هر تن گندم وارداتی به کشور در اسفند ماه ۴۴۴ دلار بوده است، این قیمت در فروردین ماه یعنی در عرض یکماه ۱۶.۵ دلار افزایش یافته است.

ایمانی افزود: اگر قیمت واردات گندم در فروردین ماه را در دلار آزاد با نرخ ۵۰ هزار تومان ضرب کنیم، قیمت هر کیلوگرم گندم برای کشور بیش از ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان خواهد شد و اگر مبنا را ارز نیمایی قرار دهیم، قیمت آن بیش از ۱۶ هزار تومان خواهد بود، در حالی که به این قیمت‌ها باید هزینه‌های جانبی مانند هزینه حمل کشتی، دموراژ، عوارض گمرکی، هزینه حمل با کامیون و هزینه توزیع و بسیاری دیگر را اضافه کنیم.

مدیرعامل بنیاد ملی گندم‌کاران کشور با اشاره به سخنان روز گذشته رئیس جمهور روسیه برای لغو تفاهم‌نامه صادرات غلات به بازار جهانی، گفت: این تصمیم روسیه منتج به افزایش جهانی قیمت گندم و هزینه بیشتر واردات برای کشور خواهد شد.

ایمانی با بیان اینکه در حال حاضر بخش مهمی از هزینه تولید گندم در کشور با نرخ ارز آزاد است، گفت: اگر موافقان واردات گندم ارزی برای خرید این محصول از بازار جهانی دارند، آن را در اختیار کشاورزان قرار دهند تا هزینه‌های تولید کاهش یابد و گندم با قیمت ارزان‌تر در داخل تولید شود.


نظرات کاربران


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.