هدف‌گذاری برای تولید 40 هزار دستگاه تراکتور در سال جاری | صادرات تراکتور به 20 کشور دنیا

خبرگزاری سایت تراکتور

۱۴۰۲/۰۲/۱۹

هدف‌گذاری برای تولید 40 هزار دستگاه تراکتور در سال جاری | صادرات تراکتور به 20 کشور دنیا

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران از برنامه‌ریزی برای تولید ۴۰ هزار دستگاه انواع تراکتور برای امسال خبر داد و گفت: متاسفانه سال گذشته قطعی گاز و برق برنامه ریزی تولید را تحت شعاع قرار داد که امیدواریم امسال این کمبودهای فراسازمانی رخ ندهد.

به گزارش خبرگزاری سایت تراکتور ، مصطفی وحیدزاده در جلسه مشترک با رئیس و معاونان سازمان صمت آذربایجان شرقی اظهار کرد: توفیقات و رکورد زنی‌های سال گذشته تراکتورسازی از حوزه های تولیدی تا صادرات و ... و نتایج حاصل از آن نه تنها حال تراکتورسازی و کارکنانش را خوب کرده بلکه ثمرات آن باعث توسعه اشتغال و تولید در کل کشور، افزایش ضریب مکانیزاسیون کشاورزی به جهت تولید و عرضه نزدیک به ۳۱ هزار دستگاه انواع تراکتور، ارز آوری برای کشور به جهت حضور در بازارهای بیش از ۲۰ کشور دنیا و ... شده است.

وی از متولیان مربوطه خواست تا با تسهیل و رفع موانع تولید تراکتورسازی و صنایع وابسته به آن این مجموعه را در تحقق منویات مقام معظم رهبری به جهت رشد تولید و مهار تورم یاری کنند.

وحیدزاده از برنامه‌ریزی برای تولید ۴۰ هزار دستگاه انواع تراکتور برای امسال خبر داد و اضافه کرد: متاسفانه سال گذشته قطعی گاز و برق برنامه ریزی تولید را تحت شعاع قرار داد که امیدواریم امسال این کمبودهای فراسازمانی رخ ندهد.

وی با اشاره به پیشنهاد خود برای رئیس جمهور جهت حل مشکل برق صنایع گفت: در دیدار صنعتگران با رئیس جمهور، پیشنهاد داده شد دولت با ارائه تسهیلات به صنایع آنها را برای احداث نیروگاههای کوچک و زود بازده همراهی کند تا در دراز مدت ضمن تامین نیاز صنایع مربوطه حتی از همین نیروگاههای برای تامین صنایع همجوار و یا غیر بهره مند شد که این پیشنهاد مورد استقبال رئیس جمهور قرار گرفت و از وزرا خواست تا تمهیدات و راهکارهای لازم برای این کار اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید:

سازمان ملی استاندارد آماده همکاری کامل با تراکتورسازی برای رشد و رفع موانع تولید است

تولید مینی لودر از برنامه‌های امسال تراکتورسازان | استخدام 1000 نفر و صادرات تراکتور به 20 کشور دنیا

نرخ خرید تضمینی گندم تصویب شد

 

شتاب گرفتن چرخ های تولیدی تراکتورسازی، قطعه سازی استان و کشور را تحرک بخشیده است

 

رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی، تراکتورسازی را سرمایه‌ای ملی و استانی در حوزه های تولید، صنعت، اشتغال و اقتصاد عنوان و تاکید کرد: با تمام توان، چنگ، دندان و عزمی راسخ برای پیش برد اهداف این گلوگاه صنعتی کشور تلاش و از آن حمایت خواهد کرد.

صابر پرنیان اذعان داشت: از یکسال و نیم گذشته و با مدیریت جدید این مجموعه تحرکات شگرفی در تراکتورسازی صورت گرفته که قطعه سازی استان و حتی کشور را نیز متحول کرده بطوری که مدام قطعه سازان در جلسات از مسئولین برای گرفتن امکانات استمداد دارند و عنوان می کنند اگر این امور محقق نشود نمی توانند قطعات تراکتورسازی را تامین کنند.

پرنیان در پایان دستورات لازم را به معاونین خود جهت تصریع امور تولیدی در تراکتورسازی داد.


نظرات کاربران


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.