خبرگزاری سایت تراکتور
۱۴۰۰/۱۱/۱۷
به گزارش خبرگزاری سایت تراکتور به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، دکتر محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به ظرفیتهای بالای تولیدی این مجموعه گفت: به جهت توسعه بخش کشاورزی باید در راستای مطالبات بر حق کشاورزان و تولیدکنندگان این بخش بتوانیم ماشین آلات کشاورزی به ویژه تراکتور مورد نیاز را تولید کرده و در اختیار کشارزان قرار دهیم.
اوبا بیان اینکه میزان تولید کارخانه تراکتورسازی تبریز با میزان نیاز جامعه کشاورزی همخوانی ندارد، گفت: علیرغم ایجاد ظرفیتهای خوبی در این زمینه، نیاز جامعه کشاورزی فراتر از این میزان میباشد.
او با بیان اینکه در حال حاضر طبق آمار حدود ۳۰ هزار نفر کشاورز یا تولیدکننده متقاضی دریافت تراکتور میباشند، ادامه داد: این در حالی است که میزان ظرفیت تولیدی مجموعه تراکتورسازی ایران در تبریز در حدود ۱۵ الی ۲۰ هزار دستگاه میباشد لذا کمک و پشتیبانی از این مجموعه از طریق اعطای اعتباراتی که در سطح کشور وجود دارد چه از طریق اعتبارات ملی و صندوق توسعه ملی یا بانکها ضروری به نظر میرسد.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه در بودجه سال ۱۴۰۱ به طور خاص به این مجموعه توجه شده و تصمیم بر اختصاص اعتبارات خاصی گرفته شده است، گفت: قیمت دستگاههای تولیدی در حال حاضر مورد گله مندی کشاورزان و نیز شرکت تراکتورسازی تبریز به عنوان تولیدکننده را فراهم آورده است لذا از طریق اختصاص اعتبارات خاص باید فضایی ایجاد شود که هم تراکتور با قیمت مناسب به دست کشاورزان و بهره برداران برسد و هم فضای تولیدی دچار مشکل و خسران مالی نگردد.
بیشتر بخوانید:
جدیدترین لیست قیمت شرکت تراکتورسازی ایران
تراکتورها قبل از ورود به میدان مصدوم شدند!
عسگری بیان داشت: ارزیابیهای میدانی بازدید امروز حاکی از آنست که زیرساختها و ظرفیتهای بالقوه موجود در تراکتورسازی تبریز، قابلیتهای بسیار بالایی است و افزایش میزان تولید و فراهم نمودن فضای صادرات قطعاً امکان پذیر میباشد از آنجاییکه تراکتورسازی تبریز یک برند بین المللی است ضرورت دارد از ظرفیتها و پشتیبانیهای مالی کشور در جهت افزایش تولید استفاده گردد.
او گفت: در راستای افزایش قیمت تراکتور حتماً جلساتی با وزیر محترم صمت و دستگاههای متولی برگزار خواهد شد تا دغدغه کشاورزان در ارتباط با این موضوع برطرف شده و از ظرفیت تراکتورسازی تبریز در اقصی نقاط کشور در بخش کشاورزی استفاده گردد.
پی نوشت:کارخانه تراکتورسازی تبریز سال جاری در دو نوبت قیمت تراکتور های خود را به صورت چشم گیری افزیش داده است. قیمت تراکتور در سال جاری در نوبت اول 20 درصد و در نوبت دوم 35 درصد رشد داشته است. این افزایش قیمت در حالی بود که تمام سازمان های ذی ربط با افزایش قیمت در نوبت دوم مخالف بوده اند به گونه ای که جهاد کشاورزی در آخرین اقدام خود برای اعلام مخالفت خود با کارخانه تراکتورسازی از ارائه معرفی نامه به کشاورزان برای ثبت نام تراکتور در نمایندگی ها خودداری کرده است. آیا به اختصاص تسهیلات این رشد قیمت های نجومی متوقف میشود؟