پرداخت تسهیلات خرید ماشین آلات کشاورزی با بازپرداخت ۸۴ ماهه به کشاورزان

خبرگزاری سایت تراکتور

۱۴۰۰/۰۸/۱۵

پرداخت تسهیلات خرید ماشین آلات کشاورزی با بازپرداخت ۸۴ ماهه به کشاورزان

 رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی: تسهیلات تکمیلی مکانیزاسیون کشاورزی با نرخ ۱۵ درصد و بازپرداخت ۵ تا ۷ ساله به کشاورزان پرداخت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری سایت تراکتور به نقل از اول فارس، کامبیز عباسی رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص وضعیت مکانیزاسیون کشاورزی با اشاره به اجتناب ناپذیر بودن امر مکانیزاسیون تصریح کرد: با سرمایه گذاری های انجام شده مکانیزه شدن کشاورزی در کشور روند روبه رشدی دارد.

او ادامه داد: البته محدودیت هایی در این بخش هم داریم و مکانیزاسیون در باغات عقب ماندگی تاریخی دارند. ورود ماشین آلات کشاورزی جدید به اغلب باغات کشور به دلیل سنتی بودن سخت و دشوار است.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی با بیان این که مکانیزاسیون موجب افزایش کمی و کیفی تولید می شود گفت: عملیات کشاورزی در محصولات صنعتی مثل چغندر و کلزا ماشینی انجام می شود و درحوزه گندم وجو 80 درصد عملیات کاشت و حدود 95 درصد عملیات برداشت کاملا مکانیزه شده است. 

عباسی بیان کرد: روند مکانیزاسیون کشت در حوزه سبزی جات و صیفی جات رشد بیشتری داشته است.

او ادامه داد: در کنار مکانیزاسیون کشت به استفاده از روش های نوین آبیاری هم توصیه شده است

این مقام مسئول گفت: هم اکنون بسیاری از عملیات انرژی بر همچون شخم زدن و سمپاشی مکانیزه شده اند که این امر موجب کاهش نیروی کارگری در عملیات کشاورزی خواهدبود..

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد  تصریح کرد: مکانیزاسیون در عملیات مختلف کشاورزی قابل بررسی است: در محصولات. مراحل کاشت، داشت، برداشت و همچنین مراحل صنایع تکمیلی باید یک فرآیند کاملی در  خصوص مکانیزاسیون در نظر گرفته شود.

 

بیشتر بخوانید:

شرایط و مدارک لازم جهت اخذ تسهیلات تراکتور

مراحل گرفتن سند زمین کشاورزی و مدارک مورد نیاز

باز شدن سامانه ثبت نام تراکتور

 

او بیان کرد: امسال کشاورزان حدود ۴ هزار میلیارد تومان برای نیازهای ماشینی، خرید و نوسازی تجهیزات کشاورزی، تسهیلات تکمیلی دریافت می کنند که این  میزان دو برابر سرمایه گذاری در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی در سال گذشته بوده است.

عباسی گفت: این تسهیلات با نرخ سود ۱۵ درصد و با آورده شخصی ۲۰ درصد برای خرید ماشین آلات به کشاورزان داده می شود که مدت بازپرداخت آن ۵ تا ۷ سال است. همچنین در بحث ضامن هم مقرر شده شرایط آسان شود .


نظرات کاربران

بدون نام
۱۴۰۰/۰۹/۰۱ ۰۷:۴۸:۵۸
سلام عرض ادب این تسهیلات بانکی برای خرید تراکتور کی ابلاغ میشه
پاسخ ادمین:
سلام وقت بخیر. از توجه شما ممنونیم. خدمت به شما افتخار ماست.
بدون نام
۱۴۰۰/۰۸/۱۵ ۱۲:۴۱:۱۹
سلام ازکجا باید اقدام کنیم جهاد که میگه هنوز وام و ثبت نام تراکتور نداریم
پاسخ ادمین:
سلام وقت بخیر. این خبر متعلق به گذشته است و حدودا دوسال است که تسهیلات برای تراکتور سازی تعلق نگرفته است و تراکتوری به صورت تسهیلاتی به افراد واگذار نشده است. خدمت به شما افتخار ماست

اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.