انتخاب شرکت تراکتورسازی تبریز به عنوان صادر کننده ممتاز ملی 1399 / علت تاخیر تحویل تراکتور به کشاورزان چیست؟

خبرگزاری سایت تراکتور

۱۳۹۹/۱۰/۲۳

انتخاب شرکت تراکتورسازی تبریز به عنوان صادر کننده ممتاز ملی 1399 / علت تاخیر تحویل تراکتور به کشاورزان چیست؟

شرکت تراکتورسازی ایران در پی تلاشهای بی وقفه مدیریت و پرسنل خدوم با افزایش تولید و نفوذ به بازارهای هدف صادراتی علی رغم تحریمهای استکبار جهانی توانست برای اولین بار در سال 1399 در سطح کشور بعنوان صادر کننده ممتاز ملی انتخاب گردد .

به گزارش خبرگزاری سایت تراکتور: شایان ذکر است صادر کننده ممتاز ملی پس از کسب 5 دورة صادرکننده نمونه ملی ، حائز شرایط صادر کننده ممتاز ملی می شود. کارخانه تراکتورسازی تبریز نیز پس از 5 دوره که به عنوان صادر کننده نمونه ملی انتخاب شده است در سال 99 موفق به کسب مقام صادر کننده ممتاز ملی کشور را کسب نموده است.

 

انتخاب شرکت تراکتورسازی تبریز به عنوان صادر کننده ممتاز سال 1399 / علت تاخیر تحویل تراکتور به کشاورزان چیست؟

علت تاخیر تحویل تراکتور به کشاورزان چیست؟

مدیر بازاریابی و فروش گروه صنایع تراکتورسازی ایران اظهار داشت: ما به اندازه کافی تراکتور داریم و تنها علت تاخیر در تحویل مربوط به محدودیت‌های کرونایی بود که شماره‌گذاری را زمانبر کرد که پس از محدودیت‌های کرونایی شماره گذاری نیز انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، ناصر قربانیان، مدیر بازاریابی و فروش گروه صنایع تراکتورسازی ایران، در مورد علت تاخیر در تحویل تراکتور به کشاورزان گفت: دو هزار و 600 دستگاه باقی مانده آن نیز تحویل داده می‌شود، ما به اندازه کافی تراکتور داریم و تنها علت تاخیر در تحویل مربوط به محدودیت‌های کرونایی بود که شماره‌گذاری را زمانبر کرد که پس از محدودیت‌های کرونایی شماره گذاری نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: از 8 هزار دستگاه 5 هزار و 500 تراکتور تحویل داده‌ایم و 2 هزار و 500 دستگاه را تا مهرماه تحویل می‌دهیم. شرکت تراکتورسازی به صورت شفاف عمل کرده و تصاویر پخش شده که نشان‌دهنده افزایش انبار دستگاه‌های تراکتور بوده مربوط به همین 2500 دستگاه است که بخاطر محدودیت‌های کرونایی شماره‌گذاری نشده بودند و اکنون برای شماره‌گذاری ارسال شده‌اند.

مدیر بازاریابی و فروش گروه صنایع تراکتورسازی ایران تصریح کرد: اکنون 350 دستگاه خودرو در پارکینگ وجود دارد که باید مراحل شماره گذاری را طی کنند. همچنین قیمت فروش قطعی است و زمان تحویل قیمت تراکتور تغییر نمی‌کند.

پی نوشت:

کارخانه تراکتورسازی تبریز 5 سال متوالی به عنوان صادر کننده نمونه کشور انتخاب شده و در سال جاری موفق به کسب افتخار بزرگ صادر کننده ممتاز ملی شده است. صدای ما به گوش کسی نمیرسد یا کسی نمیخواهد صدای ما را بشنود 5 سال متوالی صادر کننده نمونه کشور است در حالی که کشاورزان چندین سال است در صف خرید تراکتور به صورت تسهیلاتی باقی مانده اند و از همه این موارد جالبتر این است که در سال 99 سایت برای ثبت نام متقاضیان اصلا تا به امروز باز نشده است. مگر غیر از این است که چراغی به خانه رواست به مسجد حرام است. پس چرا صادرات تراکتور به کشور های همسایه چنان موفقیت آمیز میباشد که 5 سال به عنوان صادر کننده نمونه انتخاب میشود اما مسئولان آن میگویند تحویل تراکتور به کشاورزان صرفا بخاطر کرونا و محدودیت های کرونایی میباشد. آیا کرونا فقط مانع تحویل تراکتور به کشاورزان این آب و خاک است و نمیتواند مانعی برای صادرات تراکتور ایجاد کند؟

 

بیشتر بخوانید:

 

 
 
 
 
 
 

نظرات کاربران

بدون نام
۱۳۹۹/۱۰/۲۳ ۱۹:۲۴:۳۳
باسلام خدا پدر کسی رو که موج بازی کرونا را راه بیامرزه وگرنه دیگه تو این مملکت بهانه ای برا از زیر کار در رفتن نمیشد
حالا امسال این بازی رو راه انداختن سال گذشته که کرونا نبود دیگه بهانه هم انقدر واقعا که
پاسخ ادمین:
سلام وقت بخیر این بهانه مربوط به کرونا هم دلیلی بر بی کفایتی بسیاری از مسئولین میباشد. زمانی یک شرکت صادر کننده ممتاز میشود یعنی 5 سال صادر کننده نمونه انتخاب شده و حجم صادرات بالایی داشته است. صادرات تراکتور در حالی که کشاورزان داخلی چندین سال در نوبت دریافت تراکتور های ثبت نامی خود هستند.چراغ های این خانه همه جا را روشن کرده اند جز خاک این سرزمین را خدمت به شما افتخار ماست.

اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.