اسامی دریافت کنندگان ماشین آلات کشاورزی موجود است/ افزایش قیمت ۴۰۰ درصدی کذب است

خبرگزاری سایت تراکتور

۱۳۹۹/۱۰/۱۳

اسامی دریافت کنندگان ماشین آلات کشاورزی موجود است/ افزایش قیمت ۴۰۰ درصدی کذب است

رئیس مرکز مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی آقای عباسی گفت: اسامی تمام کسانی که تراکتور دریافت کرده اند با کد ملی و پلاک راهنمایی و رانندگی موجود است و آمادگی انتشار آنها را نیز داریم.

به گزارش خبرگزاری سایت تراکتور به نقل از ایسنا، چندی پیش برخی از فعالان عرصه کشاورزی و ماشین آلات کشاورزی اعلام کردند که کشاورزان در بخش مکانیزاسیون از دریافت تسهیلات بانکی تا قرار گیری در لیست انتظار دریافت ماشین آلات و عدم تحویل ماشین آلاتی چون کمباین و تراکتور و...با مشکلات بسیاری مواجه اند و از مرکز مکانیزاسیون جهاد کشاورزی درخواست کردند که لیست دریافت کنندگان ماشین آلات کشاورزی را مشخص کند تا به صورت شفاف معلوم شود چه کسانی ماشین آلات دریافت کرده اند و چه کسانی در لیست انتظار هستند و راستی آزمایی شود که آیا کسانی که تراکتور دریافت کرده اند، کشاورزان واقعی هستند؟

آنها همچنین اعلام کردند که ترکیبی از دلالان بخش خصوصی و کارگزار دولتی باعث ایجاد انحراف ماشین آلات کشاورزی به بازار آزاد شده اند و معتقدند وقتی تراکتور از چرخه توزیع جهادکشاورزی به دست کشاورز برسد، کشاورز به آن نیاز دارد و آن را وارد بازار آزاد نمی کند زیرا اگر بفروشد باید آن را گرانتر خریداری کند.

بنابر گفته این فعالان عرصه ماشین آلات کشاورزی هر شهرستانی سهمیه ای برای دریافت ماشین آلات کشاورزی دارد ولی این سهمیه ها به دست کشاورز واقعی نمی رسد.

در این راستا کامبیز عباسی - رییس مرکز مکانیزاسیون جهاد کشاورزی با بیان اینکه جامعه کشاورزی به توسعه مکانیزاسیون و خرید ماشین آلات کشاورزی بسیار علاقه‌مند شده اند به ایسنا، گفت: وزارت جهاد کشاورزی به نحو شایسته ای به وظایف خود در  شناسایی و آشنایی کشاورزان با ماشین آلات عمل می کند. در کنار این کار نیز تسهیلات بسیار زیادی را در این بخش برای کشاورزان در نظر گرفته است.

وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۲۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک کشاورزی به کشاورزان برای خرید ماشین پرداخت شده است. بیش از ۲۲ هزار دستگاه تراکتور و بیش از ۳۵۰ دستگاه کمباین غلات به کشاورزان تحویل داده شده است و حدود ۴۵ هزار دستگاه ادوات کشاورزی نیز وارد بخش کشاورزی شده است.

آقای علاسی اضافه کرد: از سال ۱۳۹۲ تاکنون ۱۵۰ هزار دستگاه تراکتور،  ۳۲۰ هزار ادوات کشاورزی، بیش از ۴۱۰۰ دستگاه کمباین غلات و ۷تا۸ هزار دستگاه کمباین برنج به کشاورزان تحویل داده شده است و به طور کل بخش عمده ای از فعالیت کشاورزان مکانیزه  و فضای سرمایه گذاری عظیمی در بخش مکانیزاسیون کشاورزی ایجاد شده است.

رئیس مرکز مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی  با بیان اینکه اخیراً افرادی که با بخش کشاورزی هم آشنا نیستند مدعی شدند که تراکتورها به دست کشاورزان نمی رسد،گفت: قرار نیست وقتی کسی پدیده‌ای را غیر واقعی اعلام کرد پاسخگوی آن فرد باشیم. این تراکتورها جز کشاورز به درد کسی نمی خورد و اسامی تمام کسانی که تراکتور دریافت کرده اند با کد ملی و پلاک راهنمایی و رانندگی موجود است و در صورت نیاز آمادگی انتشار آنها را هم داریم.

وی تصریح کرد: بانک به سادگی به هر فردی تسهیلات نمی‌دهد. کارگروه های استانی  کشاورزان را در هر استان انتخاب می کنند، اهلیت کشاورز رد یا تایید می شود و سپس در صورت تایید به بانک برای دریافت تسهیلات معرفی می شوند. 

آقای عباسی با بیان ‌اینکه چهار و نیم میلیون بهره بردار بخش کشاورزی وجود دارد، گفت: در حوزه برنج کشور یک میلیون و ۲۰۰ هزار بهره بردار  و در حوزه گندم نیز به همین میزان کشاورز فعال هستند. قطعاً به تعداد این بهره‌برداران ماشین آلات در کشور وجود ندارد و قرار هم نیست که همه بهره‌برداران ماشین آلات داشته باشند.

وی گفت:بنیاد ملی گندمکاران اعلام کرده که توزیع تراکتور به بهترین حالت ممکن انجام شده است.حرف این بنیاد برای ما سند است، زیرا نماینده یک میلیون و ۲۰۰ هزار بهره بردار است و ما حرف هر کسی را  قبول نخواهیم کرد.

 

اسامی دریافت کنندگان ماشین آلات کشاورزی موجود است افزایش قیمت ۴۰۰ درصدی کذب است

 

رئیس مرکز مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به این سوال که برخی از کشاورزان اعلام کرده اند که سهمیه استانی آنها از کمباین و تراکتور به دست افراد خاصی می‌رسد و  آنها با قیمت های بیشتر این ماشین آلات را به فروش می رسانند و آیا وزارت جهاد کشاورزی نظارتی بر توزیع این ماشین آلات در سطح استان‌ها دارد، گفت: در استان ها رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، معاون تولیدات، رئیس مکانیزاسیون، نماینده بازرسی و نماینده حراست مسئول توزیع کمباین و تراکتور هستند. در حقیقت کمیته ای متشکل از ۱۰نفر اهلیت کشاورز را بررسی می کنند که این ماشین آلات دقیقا به دست کشاورزان برسد.

آقای عباسی در ادامه گفت: اگر کشاورزی در اثر مشکلات مالی تراکتور خود را  می فروشد باید آن را متهم کرد؟ یا باید گفت آن فرد کشاورز نیست یا برای کشت و کار تراکتور دریافت نکرده  است؟ شاید آن کشاورز مشکل مالی بسیاری دارد و مجبور به فروختن ماشین کشاورزی خود شده است.

وی با بیان اینکه تراکتور و کمباین توسط سازمان حمایت قیمت گذاری می شود، گفت: قیمت تراکتور و کمباین در همه جا براساس قیمت سازمان حمایت تعیین می شود و کسی تراکتور بیش از این قیمت مصوب خریداری نمی کند. همچنین به دلیل اینکه تقاضا برای کمباین و تراکتور  زیاد  و عرضه آنها کم  است این دو ماشین کشاورزی سهمیه بندی شده اند و هر فرد با کد ملی قادر است تنها یک ماشین دریافت کند.

رئیس مرکز مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی ادعاهایی که در خصوص افزایش ۴۰۰درصدی قیمت تراکتور می شود را کذب دانست و گفت:قیمت تراکتور امسال ۴۵ درصد افزایش یافته است. چرا برخی افراد می گویند ۴۰۰درصد افزایش قیمت داشته ایم؟مگر قیمت تراکتور چقدر بوده که ۴۰۰درصد افزایش داشته؟ این حرف ها درست نیست و خوب است که انصاف داشته باشیم.

آقای عباسی در پایان گفت: در خاورمیانه هیچ کشوری مانند کشور ما به کشاورزان تسهیلات با نرخ سود ۱۵ درصدی نمی دهد و همین امر باعث توسعه  مکانیزاسیون در بخش کشاورزی کشور شده است.

پی نوشت: جناب آقای دکتر کامبیز عباسی اگر افزایش 400 درصدی قیمت ها غیر واقعی است پس علت اینکه تراکتور 399 صفر در بازار کمتر از 390 میلیون تومان در بازار موجود نیست؟ پیگیر بی عدالتی ها باشید. کشاورزان این سرزمین مستحق بهتر ها هستند.

 

 

بیشتر بخوانید:

 

آخرین لیست قیمت کارخانه کمباین سازی اراک

 

تعمیرکار تراکتور خود باشیم | توصیه به تعمیرکاران و کاربران تراکتورها

 

قیمت تراکتور دست دوم + انواع تراکتورها و کاربردهای آنها در صنعت کشاورزی


نظرات کاربران

مهدی
۱۳۹۹/۱۰/۱۷ ۱۱:۰۵:۴۵
قیمت تراکتور شیش سیلند ۱۹۰ قیمت زدین بازهم کردین ۲۳۰ این چه بساطیه ‌‌‌....
پاسخ ادمین:
سلام وقت بخیر قیمت هایی در سایت تراکتور درج میشود تمامی از سایت تراکتورسازی تبریز و سایت مکانیزاسیون کل کشور درج میشود و سایت تراکتور در بالا و پایین رفتن قیمت ها هیچ دخالتی ندارد. سایت تراکتور با پی نوشت اخبار و نامه نگاری به مراجع قانونی زیربط در تلاش میباشد تا شاید گرهی از کار کشاورزان بگشاید. بخاطر تمامی دغدغه های شما کشاورزان عزیز ما شرمنده ایم. خدمت به شما افتخار ماست.
رهگذر
۱۳۹۹/۱۰/۱۴ ۰۲:۰۵:۱۶
سلام باز هم حرفهای تکراری....
پاسخ ادمین:
سلام وقت بخیر انشالله شاهد روزی باشیم که حرف های مسئولان عملی شود و کشاورزان این مرز و بوم به آسایش و رفاه برسند و دغدغه ای جز تهیه رزق حلال از دل خاک برای مردم این سرزمین نداشته باشند. خدمت به شما افتخار ماست.

اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.