خبرگزاری سایت تراکتور
۱۳۹۹/۱۰/۱۱
بجنورد- وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه در روستاها کمبود تراکتور وجود ندارد، گفت: تقاضای فعلی به دلیل تفاوت قیمت در بازار و کارخانه است اما به دنبال واردات تراکتور کارکرده از خارج و رشد 25 درصدی تولیدات تراکتور هستیم.
به گزارش خبرگزاری سایت تراکتور به نقل از خبرنگار مهر، کاظم خاوازی امشب در شورای اقتصاد مقاومتی خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: باید ۵ موضوع مهم در خراسان شمالی در حوزه کشاورزی شناسایی و حمایت شود.
آقای خاوازی با تاکید بر اینکه باید به سمت آبیاریهای نوین پیش رفت، بیان داشت: هزینه اجرایی طرحهای آبیاری تخت فشار در سازمان برنامه. بودجه بسته میشود اما در قانون آمده است که اگر کشاورزان زمینهای خود را تجمیع کنند دولت موظف است آبیاری قطرهای را به صورت رایگان تأمین کند
وزیر جهاد کشاورزی افزود: به کشاورزان قول میدهم تا پایان دولت بخش قابل ملاحظهای از اراضی کشاورزی سند دار شوند که از طریق آن بتوانند از تسهیلاتی بهره مند شوند.
وی در ادامه تحریم، کرونا و کاهش اختیارات وزیر جهاد کشاورزی را عامل برخی مشکلات فعلی عنوان کرد و گفت: تأمین خوراک برای ۷۰ میلیون دام سبک در کشور کار آسانی نیست که تحریمها باعث شد این مسئله با مشکلات بیشتری مواجه شود.
جناب آقای خاوازی تصریح کرد: طی ۲ ماه اخیر خوراک مرغهای گوشتی و تخم گذار را به صورت کامل تأمین کردهایم.
وزیر جهاد کشاورزی افزود: وزارت جهاد کشاورزی بیشترین رشد بودجه با ۳۵ درصد را در سال آینده از آن خود کرده اما وضعیت اعتبارات به صورت کلی در این وزارت خانه مشکل دارد.
وی با تاکید بر اینکه در روستاها کمبود تراکتور وجود ندارد، گفت: تقاضای فعلی به دلیل تفاوت قیمت در بازار و کارخانه است با این حال به دنبال رشد ۲۵ درصدی تولید و وارد کردن تراکتور کارکرده از خارج کشور هستیم.
وزیر جهاد کشاورزی آقای خاوازی در انتها گفت: گرههای صادرات در بخش کشاورزی با کمک وزارت امور خارجه در حال باز شدن است و پیگیر کارت بازرگانی برای کشاورزان هستیم زیرا متوقف کردن صادرات محصولات کشاورزی اشتباه است.
پی نوشت: امیدواریم این بار مسئولان دست دلال ها را از تراکتور های دست دوم وارداتی کوتاه کنند و به واقع تراکتور های وارداتی دست دوم به کشاورزان واقعی این مرز و بوم برسد.
بیشتر بخوانید:
قیمت تمام شده ماشینآلات کشاورزی افزایش یافته است / ماشین آلات کشارزی به دست کشاورزان واقعی نمیرسد.
سایت تراکتور سازی کی باز میشود/توزیع 13 هزار تراکتور تا پایان آذر ماه به کشاورزان
اعلام نرخ پیشنهادی خرید گندم در سال آینده/بلاتکلیفی کشاورزان