سایت تراکتور سازی کی باز میشود/توزیع 13 هزار تراکتور تا پایان آذر ماه به کشاورزان(بازنشر)

۱۳۹۹/۰۶/۳۱

سایت تراکتور سازی کی باز میشود/توزیع 13 هزار تراکتور تا پایان آذر ماه به کشاورزان(بازنشر)

کامبیز عباسی رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اینکه توقف تولید کارخانه های تراکتور را تایید می کنید، اظهار کرد: سال گذشته یکی از سال‌های سخت در حوزه تحریم بود چرا که علی رغم ارتباط خوب با شرکت‌های تامین کننده و تولیدکننده در زمینه مسائل فنی و ماشین‌های کشاورزی، اما به دلیل نقل و انتقال پول با مشکلاتی مواجه شدیم که همین امر بر نوسان قیمت در بازار دامن زد.

وی با اشاره به اینکه کم نوسان‌ترین حوزه را ماشین‌های کشاورزی به خود اختصاص داده است، افزود: در مقطعی کارخانه‌های تراکتورسازی ظرف مدت یکسال قیمت محصولات خود را ۲ برابر افزایش دادند که بلافاصله موضوع را به سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گزارش دادیم که درنهایت کارخانه‌های تراکتورسازی با مخالفت جدی افزایش قیمت وزارتخانه مواجه شدند.

عباسی ادامه داد: با توجه به آنکه قیمت برخی محصولات کشاورزی همچون گندم ۳۰ درصد افزایش یافته که جوابگوی رشد چندبرابری هزینه تولید نیست، به همین خاطر با گرانی قیمت تراکتور مخالفت کردیم که این امر موجب شد کارخانه‌های تراکتورسازی برای مقطعی سایت خود را ببندند.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه سال گذشته صدور پیش فاکتور کارخانه‌های تراکتورسازی با محدودیت انجام می‌شد، بیان کرد: با توجه به آنکه کارخانه‌های تراکتورسازی به دنبال افزایش قیمت بودند، سال گذشته صدور پیش فاکتور را با محدودیت انجام می‌دادند و در مقطعی سایت بسته شد.

به گفته وی، بنابر آمار تا پایان آذر امسال بیش از ۱۳ هزار دستگاه انواع تراکتور در استان‌ها به کشاورزان توزیع شد، در حالیکه سال گذشته در مجموع ۱۵ هزار دستگاه تحویل کشاورزان شده بود.


بیشتر بخوانید: افزایش قیمت بنزین تاثیری بر محصولات کشاورزی ندارد/ تامین سوخت ماشین آلات کشاورزی


عباسی با اشاره به اینکه امسال تحویل تراکتور به کشاورزان از عملکرد مطلوب تری برخوردار است، بیان کرد: تاکنون بیش از ۲۴ هزار پیش فاکتور صادر شده و ۲ هزار و ۳۷۵ دستگاه دیگر مانده تعهد دارد که مقرر شده ۵ تا ۶ هزار فاکتور جدید به صورت ماهانه و برحسب واریز تقاضای مشتریان صادر شود.

این مقام مسئول با تاکید بر این مسئله که تولید تراکتور به مراتب فراتر از سال گذشته ایجاد شده است، بیان کرد: با توجه به آنکه تقاضا برای خرید تراکتور با مدت مشابه سال قبل قابل مقایسه نیست، این تصور به وجود می‌آید که کارخانه‌ها در تحویل کم کاری می‌کنند، در حالیکه عملکرد استان‌ها نشان می‌دهد که علی رغم شرایط تحریم و محدودیت‌هایی که برای تولید در کشور فراهم شده است، بیش از مدت سال قبل به تقاضای کشاورزان پاسخ داده می‌شود.

وی عملکرد ۹ ماهه کارخانه‌های تراکتورسازی را مطلوب دانست و گفت: پیش بینی‌ها حاکی از آن است که در سه ماه پیش رو ۵ تا ۶ هزار دستگاه دیگر تحویل کشاورزان داده شود که نسبت به مدت مشابه سال قبل به مراتب تحویل تراکتور به کشاورزان بیشتر است.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون ادامه داد: در مقطعی سایت کارخانه تراکتورسازی به دلیل آنکه آن‌ها خواهان افزایش قیمت بودند، بسته شد، اما از آن جا که وزارت خانه در جلوگیری از نوسان مجدد قیمت به دلیل گرانی ۲ برابری نسبت به ماه‌های اخیر مصصم بود، از این رو بازار تراکتور به پایداری رسیده است که بدین ترتیب دیگر سایت قطع نمی‌شود.

خوداتکایی ۹۵  درصدی حوزه ماشین‌های کشاورزی از تولید داخل

عباسی با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ تا ۹۵ درصد در حوزه ماشین‌های کشاورزی خوداتکا هستیم، اظهار کرد: البته در خوداتکایی ۹۰ تا ۹۵ درصدی بخشی از نیازمندی‌ها اجزا و قطعات از مبادی خارج تامین می‌شود که با این وجود ارز بری ماشین‌های کشاورزی تولید داخل ۲۰ درصد از اجزا و قطعات خارجی است که امیدواریم قطعه سازان با فعالیت بیشتر، تامین قطعات مورد نیاز تولید داخل را با نحو مطلوب انجام دهند.

این مقام مسئول افزود: با توجه به آنکه برخی ماشین‌های مورد نیاز همچون نشاکار برنج و فناوری‌های نوین به طور کامل وارد می‌شوند، به همین خاطر به دنبال آن هستیم که در ۵ تا ۶ درصد نیاز کشور در حوزه ماشین آلات به خوداتکایی دست یابیم.

وی با اشاره به اینکه تامین ۵ تا ۶ درصد نیاز ماشین آلات کشور از طریق واردات تاثیری در فرآیند تولید محصولات اساسی ندارد، بیان کرد: با توجه به آنکه بخشی از نیاز‌های اساسی کشور همچون گندم و جو با بذرکار‌های داخل کشت و کار و با کمباین‌های داخل برداشت می‌شود، همچنین در حوزه ماشین آلات برنج به سمت و سوی تولید داخل رفتیم، از این رو امیدواریم در مجموع ۵ تا ۶ درصد نیاز کلی به واردات ماشین آلات و برای ماشین آلات تولید داخل که ۱۵ تا ۲۰ درصد ارز بری دارند، خوداتکا شویم.

۲۵۰ هزار دستگاه کمباین و تراکتور صاحب پلاک راهنمایی و رانندگی شدند

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی درباره آخرین وضعیت صدور کارت سوخت به ماشین‌های کشاورزی گفت: از تیرامسال برای اولین بار در سه استان به صورت پایلوت بحث صدور کارت سوخت در حوزه ماشین آلات کشاورزی را آغاز کردیم به طوری که در کارت بانکی کشاورزانی که صاحب تراکتور و کمباین هستند سهمیه سوخت را تخصیص داریم و به عبارتی این امر موجب شد حواله‌های کاغذی از بین رود و امکان ذخیره سازی سوخت در کارت‌ها برای دارندگان ماشین آلات کشاورزی مهیا شود که به این ترتیب دیگر نیازی به جابجایی سوخت به منظور جلوگیری از سوخت حواله‌ها ندارند.

عباسی با بیان اینکه هم اکنون صدور کارت سوخت به استان‌ها تعمیم یافته است، افزود: در حال حاضر ۲۵۰ هزار دستگاه کمباین و تراکتور صاحب پلاک راهنمایی و رانندگی شدند وبرنامه‌ریزی شده که تمامی این تراکتور‌ها و کمباین‌ها کارت سوختشان از طریق کارت بانکی فعال سازی شود تا امور توزیع سوخت در حوزه کشاورزی تسهیل شود.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه ۸ درصد گازوئیل کل کشور به بخش کشاورزی اختصاص دارد، تصریح کرد: از این ۸ درصد نیمی در حوزه‌های ماشین‌های کشاورزی مصرف می‌شود که با ایجاد کارت سوخت برای دارند این ماشین‌های کشاورزی فرآیند تامین تخصیص و توزیع سوخت مطلوب می‌شود و همواره در نظر داریم که تا سال ۱۴۰۰ تمامی کمباین‌ها و تراکتور‌ها صاحب پلاک و مجهز به کارت سوخت شوند.


نظرات کاربران

مجتبی رضائی
۱۳۹۹/۰۷/۰۵ ۱۱:۲۶:۵۷
آقای عباسی خواب تشریف دارن ۸ ماهه سایت تراکتور سازی بسته یا اگر باز بوده بصورت محدود که شامل کشاورز نمی شده وفقط دلالها استفادش رو بردن چیزی نصیب کشاورز نشد
بدون نام
۱۳۹۹/۰۷/۰۲ ۲۳:۵۴:۰۶
بخدا وضعیت تراکتورا خوب نیس به دادمون برسید ۳ ساله پیش فاکتور گرفتیم ولی از تراکتور خبری نیست این چه دینی هس چه مذهبیه آخه
با قیمتا چیکار کنیم وقتی۳۹۹ شده ۳۰۵ ملیون
۱۳۹۹/۰۷/۰۱ ۱۵:۱۲:۰۱
قیمتا خیلی بالاست تراکتور که خریده نمیشه صدرو پیش فاکتور با بهره ۱۷ درصد ادمو پیر میکنه از قسط دادن

اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.