۱۳۹۸/۰۸/۲۱
تیلر که نام دیگر تراکتور دو چرخ است یکی از ماشین آلات مهم در صنعت کشاورزی است . این نوع تراکتور دارای دو چرخ در جلو است و به وسیله دست هدایت می شود.
این نام به این دلیل به تراکتور های دو چرخ اطلاق می شود که اولین بار از این نوع تراکتور در مناطق کشت برنج در ژاپن و آسیای شرقی استفاده می شد و چون این ماشین دارای تیلر دوار بود که باعث همزدن خاک نیز می شد دلیل نام گذری به این دلیل است. بر روی این ماشین ها می توان ادوات کشاورزی زیادی را نصب کرد و کارهای مختلفی از جمله همزدن خاک، شیار سازی، تلمبه و سمپاشی و ... را انجام داد.
تقسیم بندی ماشین های کشنده :
ماشین های کشنده به سه دسته اصلی. با شاسی، نیم شاسی و بدون شاسی تقسیم می شود.
تراکتور های با شاسی :
این ماشین دارای بخش حمایت کننده یا قاب است. تراکتور های با شاسی تمام اجزای موتور ، کلاچ، جعبه دنده و دیفرانسیل است که بر روی شاسی قرار می گیرد و با کمک فنر بر روی اکسل عقب و جلو می رود.
تراکتور های نیم شاسی:
این نوع تراکتور ها دارای دو تیرک یا محور هستند که به بدنه موتور ، جعبه دنده و کلاچ پیچ شده اند و قسمت عرضی به اکسل وصل می شود.
تراکتورهای بدون شاسی:
تراکتورهایی که فاقد شاسی هستند بخش حمایت کننده ندارند و تمام اجزای موتور، جعبه دنده و کلاچ به همدیگر متصل هستند و به وسیله اکسل به جلو و عقب وصل شده اند.
تیلر چیست؟
تیلر وسیله ای است که در باغ ها و شالیزار ها استفاده می شود. تراکتور دو چرخ یک اکسل دارد که توانایی قدرت کشش ادوات کشاورزی را دارد. بسیاری تیلر را با روتاری اشتباه می گیرند. ادوات کشاورزی زیادی بر روی تیلر قابل نصب است در حالی که روتاری تنها کار شخم زدن و زیر و رو کردن خاک را انجام می دهد.
تراکتور های چرخ دار فرمان گیر
ماشین های کشنده به سه دسته فرمان گیر تقسیم می شوند:
- فرمان گیر جرخ جلو
- فرمانگیر چهار چرخ
- فرمانگیر کمرشکن
تراکتورهای فرمانگیر جلو تنها یک اکسل دارند که چرخ های جلو مسیر حرکت را تعیین می کنند . ماشین هایی که دارای چهار چرخ متحرک هستند فرمان گیر چهار چرخ دارند. در این ماشین ها شاسی می تواند به دو بخش تقسیم شوند و لولایی در قسمت اتصال دارند. در این ماشین ها در بخش جلویی شاسی موتور، جعبه دنده و اتاق راننده قرار دارد و در شاسی عقب بخش حمایت و ساپورت ادوات را بر عهده دارد. تراکتور هایی که دارای فرمانگیر چهار چرخ هستند مانور بر روی چهار چرخ به راحتی انجام می گیرد و هیچ مشکلی وجود ندارد. فرمانگیر کمر شکن هم چهار چرخ و هم دو چرخ متحرک وجود دارد به طوری که می توان بین این دو حالت سوییچ کرد.
در این مقاله با تراکتور دو چرخ بیشتر آشنا شدید اگر نمی خواهید هزینه زیادی را صرف خرید تیلر کنید بهتر است از طریق وب سایت تراکتور استعلام قیمت تراکتور دست دوم را به دست آورید و به راحتی آن را خریداری کنید.