آشنایی با  تراکتور فرگوسن

۱۳۹۸/۰۷/۳۰

آشنایی با  تراکتور فرگوسن

در ابتدا انسان توسط قدرت بدنی تمام کار های کشاورزی را انجام می داد . قرن ها گذشت تا توانست از قدرت حیوانات در انجام فعالیت های سخت کشاورزی استفاده کند. و به مرور ماشین آلات و ابزار های کشاورزی جای حیوانات را  نیز گرفتند. البته ابتدای استفاده از این ابزار آلات به کندی انجام می گرفت ولی امروزه کمتر کسی است که از تراکتور و ادوات آن در کشاورزی استفاده نکند.

تراکتور وسیله ای است که قدرت زیادی دارد و برای حمل و جابه جایی در مزرعه و زمین های کشاورزی بسیار پر کاربرد می باشد. در زمان حرکت تراکتور کشش نسبی کمی دارد ولی محدوده سرعتی وسیعی را پوشش می دهد.

در مزرعه تراکتور معمولا دارای سرعت 4 تا 12 کیلومتر در ساعت است. استفاده از ماشین آلات کشاورزی دارای دو هدف اساسی هستند :

  • افزایش بهره وری
  • انجام آسان تر کار های
  •  

تاریخچه تراکتور فرگوسن

شرکت تجهیزات کشاورزی مسی در سال 1847 در نیوکاسل توسط دانیل مسی به انواع کارخانه ریخته گری ماشین آلات نیوکاسل تاسیس شد. در ابتدا این شرکت تنها کارهای ریخته گری انجام می داد و در سال 1891 به بزرگترین سازنده تجهیزات کشاورزی تبدیل شد. اولین تراکتورهای مسی فرگوسن تنها برای برداشت محصولات کشاورزی مورد استفاده قرار می گرفت و دارای دو چرخه ایمنی بودند و در سال 1898 مدل محور این ماشین  معرفی شد.

اولین مدل فرگوسن مسی 20 اسب بخار قدرت داشت و طی سالیان به تدریج کامل شد و قدرتش افزایش پیدا کرد. تراکتور فرگوسن یکی از اولین ماشین آلاتی بود که برای بهبود روند کشاورزی ساخته و تا به امروز مورد استفاده قرار گرفته است.

تراکتور فرگوسن 285

این نوع تراکتور از جمله قدیمی ترین نوع تراکتور در دسته تراکتور های فرگوسن است و جزوء پر مصرف ترین تراکتور های موجود به شمار می آید. با وجود قدیمی بودن این نوع ماشین ولی خیلی از افراد در مزارع خود از این وسیله استفاده می کنند و یا به دنبال خرید تراکتور فرگوسن 285 هستند.

مشخصات فنی تراکتور فرگوسن 285

مشخصات موتور

پرکنیز -  دیزل انژکسیون مستقیم -  چهار سیلندر -  قطر سیلندر101 میلیمتر -  کورس پیستون 127 میلیمتر - ضریب احتراق 13.1 -  ترتیب احتراق 1،3،4،2 -  قدرت موتور در دو هزار دور در دقیقه 71 اسب بخار- حجم جابه جایی 4.06 لیتر – بیشترین گشتاور در هر دقیقه 1300

مشخصات سوپاپ ها

زمانی که موتور سرد است 0.030 میلیمتر

زمانی که موتور گرم است 0.25 میلیمتر

مشخصات کلاچ

کلاچ دوبل – دیسک کلاج اصلی 305 میلیمتر – چهار دنده جلو و یک دنده عقب برای تامین سرعت جلو و عقب

مشخصات سیستم خنک کننده

آبی – دارای سانتریفوژ پروانه خنک کننده از دوران میل لنگ به دست می آید.

مشخصات سیستم سوخت

دارای پمپ انژکتوری C.A.V و رگلاتور مکانیکی – سرعت پمپ در حالت خلاص 700 الی 750 دور در دقیقه است.

مشخصات سیستم انژکتورها

نوع C.A.V زمان پاشش 24 درجه – فشار تنظیمی اولیه در 175 اتمسفر – فشار کاری انژکتور در 170 اتمسفر

مشخصات دیگر

ترموستات مارک ۱۱۱C دو مرحله‌ای -  دارای فیلتر با المان خشک و قابل تعویض – ولتاژ برق 12 ولت – باطری 17 پلیت – دارای لامپ های 12 ولتی که از 36 تا 1.2 وات متغییر است.

اگر علاقه مند به خرید یا فروش تراکتور فرگوسن مدل 285 هستید می توانید با مراجعه به وب سایت تراکتور به راحتی  استعلام قیمت تراکتور دست دوم مورد پسند خود را بگیرید و به راحتی آن را خریداری کنید.


نظرات کاربران


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.