آشنایی با 10 نوع تراکتور مختلف در صنعت

۱۳۹۸/۰۷/۱۳

آشنایی با 10 نوع تراکتور مختلف در صنعت

با توجه به رشد و توسعه صنعت تراکتور سازی و ساخت دستگاه های تخصصی برای کاربرد های خاص قبل از اقدام به خرید تراکتور لازم است به خوبی هر یک از انواع تراکتور را شناخته و با کاربرد های آن نیز آشنا شوید. ما در این مقاله سعی کردیم 10 نوع از مهم ترین و کاربردی ترین انواع تراکتور را به شما معرفی کنیم.اگر قصد دارید برای رونق کسب و کار خود در صنعت کشاورزی یک تراکتور تهیه کنید این مقاله را تا انتها مطالعه فرمایید.

اهمیت شناخت انواع تراکتور

صنعت تراکتور سازی هم همچون سایر صنایع متناسب با پیشرفت علم و دانش متخصصین دستخوش تغییرات بسیاری شده و این تغییرات به سمت و سوی متنوع تر شدن انواع تراکتور و مدرن تر شدن آنها و افزایش کارایی شان پیش رفته است.

همین تنوع در عرصه تولید تراکتور خریداران را مجاب می کند تا قبل از خرید تراکتور نسبت به شناخت انواع آن اطلاعات لازم و کافی را به دست آورند. به عبارتی دیگر علاوه بر تحقیق در خصوص قیمت تراکتور ، تحقیق در خصوص انواع تراکتور نیز بسیار حائز اهمیت است.

آشنایی با 10 نوع تراکتور کاربردی در صنعت

اگر با هدف خرید تراکتور این مقاله را مطالعه می کنید این بخش از مقاله را از دست ندهید.

تراکتورهای متحرک زمینی

یکی از بهترین گزینه های خرید تراکتور برای خاک برداری در پروژه های ساخت و ساز و یا حفاری در معادن و سد ها و یا انجام امور سنگین حفاری و خاک برداری در سایر صنایع تراکتور های متحرک زمینی است.

از  جمله سایر کاربردهای تراکتور های متحرک زمینی می توان به  جابجایی مواردی مانند خاک ، زباله ، سنگ ، گل ، گل و یا حتی الوار اشاره کرد.

تراکتور متحرک زمینی

خود تراکتور های متحرک زمینی به 3 دسته کلی دیگر تقسیم می شوند:

بیل مکانیکی:

این نوع تراکتور بیشتر برای تخریب و حفر استفاده می شود ، بیل های خاکبرداری می توانند خاک و یا سایر وسایل سنگین را بلند کنند

لودرهای چرخدار:

شما می توانید هر کاری اعم از حفاری تا شکستن آسفالت را با این لودرها انجام دهید. این دستگاه ها در قسمت پشت دارای تجهیزات  حفر و در قسمت جلو دارا بیل هستند.

بولدوزرها: 

به بولدوزر ها تراکتور های خزنده نیز می گویند ، این ماشین ها حاوی صفحات بزرگی در قسمت جلو هستند تا بتوانند حجم زیادی از خاک و سنگ را فشار دهند.

تراکتورهای چمن زن

تراکتورهای چمن زن جزء آن دسته از تراکتور هایی هستند که  تمایلی به ساخت و سازهای بسیار سنگین ندارند. از جمله مهم ترین کاربرد آنها می توان به چمن زنی اشاره کرد. تراکتورهای چمن زن دارای چرخ هایی هستند که از حیث اندازه  تقریباً اندازه چرخ های اسکوتر می باشند اما بسیار ضخیم تر.

تراتور چمن زن

تراکتورهای حامل

نوع تراکتورها به منظور حمل و نصب انواع مختلفی از لوازم جانبی ، قاب شاسی بین لاستیکهای جلو و عقب گسترش یافته است. آنها همچنین قادر به نصب نواع لوازم جانبی مانند مته ها ، سمپاشها ، مته های بذر ، جارو برقی های دوار ، لودرها ، و جاروبرقی ها و... هستند. آنها در اندازه ها و طرح های مختلفی ارائه می شوند و شرکت هایی که آنها را می فروشند می توانند اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار دهند تا مطمئن شوید که از آن به درستی استفاده کرده اید.

تراکتور حمل بار

تراکتورهای صنعتی

تراکتورهای صنعتی یا به اصطلاح  Tuggers ها تراکتور هایی هستند که از آنها برای کشیدن بار استفاده می شود . در حقیقت ، بیشتر تراکتورهای صنعتی برای مصارف کشاورزی ساخته نمی شوند ، به عبارتی می توانیم بگوییم که بیشترین کاربرد آنها یدک کشی و حمل بار های سنگین است.آنها قابلیت این را دارند که همچون جرثقیل بارها را به صورت هوایی جا به جا کنند.

تراکتور های صنعتی

تراکتورهای باغی

این نوع تراکتور با توجه به نوع طراحی و ساختش فقط به درد استفاده ی باغداران می خورد. ارتفاع این نوع تراکتور ها معمولاً زیاد است  به طوری که کاربر می تواند روی تراکتور بنشیند و  میوه های مورد نظرش را برای بررسی انتخاب کند یا درختان را تر و تمیز کنداز طرفی به وسیله این تراکتور می توانید بدون دردسر وارد  باغ تان شده و به سادگی در لابه لای درختان تان تردد کرده و به آنالیز آنها بپردازید.

تراکتورهای باغی

تراکتور های چرخشی

تراکتور های چرخشی یا تراکتورهای پیاده رو زیر مجموعه تراکتور های باغی هستند با این تفاوت که این نوع منحصرا قابل استفاده در مزارع مسطح هستند.

با این نوع تراکتور می توان عملیات بذرپاشی را در مزارع انجام داد. این تراکتور ها در واقع دارای یک پنجه چرخشی هستند که با چرخش در خاک عملیات خاک کردن بذر ها را به خوبی انجام می دهند.

تراکتورهای چرخشی

تراکتورهای Row Crop

تراکتورهای Row Crop تراکتورهای همه جانبه خوبی هستند که می توانند تقریباً هر کاری که موردنیاز شما باشد  را به خوبی انجام دهند. از جمله  کاربرد های آن می توان به  ریشه کن کردن علفهای هرز ، تراز کردن سطح زمین ، شخم زدن ، خاک کردن  دانه های بذر و همچنین به کار انداختن  ماشین هایی مانند ریزگردها و پمپ های آب نام برد.

از جمله مزایای این دستگاه می توان به سهولت در استفاده ، تعمیر راحت، در دسترس بودن لوازم جانبی و چند کاره بودن اشاره کرد.

 

 


نظرات کاربران


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.