ارز آوری 37.5 میلیون دلاری تراکتورسازی برای کشور

خبرگزاری سایت تراکتور

۱۴۰۲/۱۰/۲۰

ارز آوری 37.5 میلیون دلاری تراکتورسازی برای کشور

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: از محل صادرات گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به اقصی نقاط دنیا 37.5 میلیون دلار ارز عاید کشور شده است.

خبرگزاری سایت تراکتور: مصطفی وحیدزاده گفت: این میزان ارز آوری در مقایسه با همین مقطع سال قبل از رشد 20 درصدی و میانگین سه سال اخیر بیش از 35 درصد رشد نشان می دهد.
 

وی در تشریح ارز آوری مجموعه تحت مدیریتش برای کشور اضافه کرد: 28.1 میلیون دلار این میزان ارز از محل صادرات محصول اصلی تراکتور و 9.4 میلیون دلار نیز با صادرات سایر محصولات از جمله انواع قطعات ریخته، انواع موتور و ...  نصیب کشور شده است.
 

وی با اشاره به تراکتور به عنوان محصول اصلی تولیدات گروه صنعتی تراکتورسازان اظهار داشت: همانطور که اشاره شد در 9 ماهه گذشته 2 هزار و 131 دستگاه تراکتور به ارزش بالغ بر 28 میلیون دلار به بازارهای جهانی ارسال شده که این تعداد صادرات در مقایسه با سال قبل از منظر تعداد رشد 26 درصدی و در مقایسه با میانگین سه سال قبل رشد 64 درصدی را نشان می دهد.
 

این فعال حوزه صنعت کشور آمار جالبی نیز از عواید ریالی حاصل از این صادرات ارائه و گفت: این میزان صادرات ارزشی معادل 14هزار میلیارد ریال برای کشور داشته که این رقم نیز با رشد 92 درصدی نسبت به 9 ماهه قبل و 173 درصدی درمقایسه با 3 سال اخیر برخوردار بوده است.
 

وحیدزاده، بیشترین تراکتور صادراتی را به عراق، افغانستان، تاجیکستان و ترکیه اعلام و در عین حال کل کشورهای مصرف کننده انواع محصولات تولیدی تراکتورسازی اعم از تراکتور، قطعات ریخته، موتور و ... را بیش از 25 کشور در تمامی قاره های اروپا، آسیا، آفریقا و حتی آمریکا از جمله روسیه، ونزوئلا، اوگاندا، ازبکستان، تاجیکستان، ارمنستان، صربستان، عمان، کویت، امارات و ... به عنوان مثال نام برد و تاکید کرد به دلیل تحریم های ظالمانه ای که علیه کشور عزیزمان اعمال شده نمی توان به نام بسیاری از کشورهای اروپای و برندهای معروفی که وابسته به تولیدات تراکتورسازی هستند اشاره کرد بطوری که صرفاً 14 شرکت و برند اروپایی از قطعات ریخته گری تراکتورسازی ایران در محصولات نهایی خود استفاده می کنند.
 

گفتنی است گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده ادوات کشاورزی کشور و منطقه با ۹ شرکت اقماری در سایت تبریز، ۲ شرکت در سنندج و ارومیه و 2 خط تولید در کشورهای ونزوئلا و تاجیکستان فعال بوده و با شش دهه فعالیت در زمینه تولید انواع تراکتور، انواع ادوات، انواع خودروهای تجاری، انواع موتور در بخش های کشاورزی، صنعتی و خودرو و ... فعالیت دارد.


نظرات کاربران


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.