تقویت مکانیزاسیون کشاورزی با تکیه بر توان داخلی

خبرگزاری سایت تراکتور

۱۴۰۲/۰۳/۲۳

تقویت مکانیزاسیون کشاورزی با تکیه بر توان داخلی

مکانیزاسیون کشاورزی سهم مهمی در توسعه بهره وری و رونق تولید در این بخش دارد و از این رو در کنار ارائه تسهیلات به بهره برداران، حمایت از تولیدکننده های ادوات و تکیه بر توان داخلی مورد توجه دولت است.

به گزارش خبرگزاری سایت تراکتور ،هر چند شرکت تراکتورسازی تبریز با راه اندازی خطوط تولید در کشورهای دوست از جمله ونزوئلا و تاجیکستان و صادرات به ۲۰ کشور جهان از جمله روسیه، کوبا، کلمبیا، بولیوی، ترکیه، جمهوری آذربایجان، ازبکستان، افغانستان، عراق، لبنان، عمان، قطر و امارات گام‌هایی برای ورود به بازارهای خارجی برداشته است و نیم نگاهی به توسعه صادرات دارد اما رویکرد اصلی این گروه صنعتی پاسخگویی به نیاز داخلی و کمک به ارتقای تولید کشور در این بخش راهبردی است.

 

اختصاص پنج هزار میلیارد تومان تسهیلات جهت خرید تراکتور

بیشتر بخوانید:

خودکفایی کشور در تولید محور جلوی تراکتورسنگین

امکان خرید ۱۲ هزار تراکتور با تخصیص اعتبار از سوی رییس جمهوری

مشکل وام خرید تراکتور حل شد؟

رئیس جمهور هفته گذشته در جریان بازدید از کارخانه تراکتورسازی تبریز و در راستای حمایت از تولید و اشتغال، دستور اختصاص پنج هزار میلیارد تومان تسهیلات جهت خرید تراکتور به کشاورزان را صادر کرد، دستوری که خبر خوشی برای کشاورزان محسوب می‌شود چرا که خرید تراکتور خارج از توان مالی بسیاری از بهره برداران است و اختصاص تسهیلات می‌تواند کمک حالی برای این عده و گامی بزرگ در راستای ارتقای مکانیزاسیون بخش کشاورزی باشد.

البته به گفته کریم ذوالفقاری رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی کشور گفت: ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای بخش مکانیزاسیون در سال ۱۴۰۲ پیش‌بینی شده است که قرار است پنج میلیارد تومان آن در ۶ ماهه نخست سال تخصیص یابد.

 

چنانچه تسهیلات اعلام شده در سفر رئیس جمهور به آذربایجان شرقی علاوه بر تسهیلاتی باشد که در قالب ردیف اعتباری مکانیزاسیون پرداخت می‌شود، جمع تسهیلات مکانیزاسیون امسال برای نوسازی بخش کشاورزی به ۱۵ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

 

پرداخت این تسهیلات علاوه بر کمک به تولید در بخش کشاورزی موجب رونق تولید در بخش صنعت و تولیدکننده‌های ادوات کشاورزی از جمله تراکتورسازی می‌شود و بستر سرمایه گذاری برای تنوع تولید و برداشتن گام‌های استوارتر برای خودکفایی ۱۰۰ درصدی را فراهم می‌کند.


نظرات کاربران


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.