تراکتور در صف گرانی دوباره | افزایش قیمت تا ۱۲۰ میلیون در ۳ ماه

خبرگزاری سایت تراکتور

۱۴۰۲/۰۲/۲۴

تراکتور در صف گرانی دوباره | افزایش قیمت تا ۱۲۰ میلیون در ۳ ماه

معاون اجرایی رئیس جمهور خبر از تعیین قیمت‌های جدید برای تراکتور داده است این در حالی است که تنها کمی بیش از ۳ ماه از آخرین افزایش رسمی قیمت تراکتور می‌گذرد و در این مدت شرکت ها نیز به افزایش ۲۰ تا حدود ۱۲۰ میلیون تومانی قیمت‌ها به صورت غیر رسمی‌ دست زده اند.

به گزارش خبرگزاری سایت تراکتور ، محسن منصوری، معاون اجرایی رئیس‌جمهور خبر داد، قیمت جدید تراکتور به زودی تعیین می‌شود. این خبر به معنی افزایش دوباره قیمت این وسیله مهم در کشاورزی است. این در حالی است که، از آخرین افزایش رسمی قیمت تراکتور تنها کمی بیش از ۳ ماه می‌گذرد.

افزایش رسمی قیمت تراکتور در بهمن ماه

در بهمن ماه سال گذشته بود که شرکت تراکتور‌سازی ایران اعلام کرد: قیمت انواع تراکتور را به صورت میانگین ۱۰ درصد افزایش داده است. این افزایش قیمت درحالی بود که، قیمت انواع تراکتور در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ افزایش ۱۸۸ میلیون تومانی تا بیش از ۱ میلیارد تومانی داشت.

بیشتربخوانید:

نارضایتی گندمکاران از افزایش قیمت تراکتور

ادامه افزایش قیمت به صورت غیر رسمی

طبق بررسی اقتصاد آنلاین، این شرکت به افزایش قیمت رسمی بهمن ماه اکتفا نکرده و از آن تاریخ تا به امروز افزایش را کم و بیش ادامه داده است و از ۲۰ تا حدود ۲۰۰ میلیوتن تومان به قیمت های رسمی تراکتور‌ها اضافه کرده است.

حالا بار دیگر با چراغ سبز دولت قرار بر افزایش بیشتر قیمت تراکتور است که در بین ماشین‌آلات کشاورزی مهمترین آن‌ها به شمار می‌رود.

افزایش میلیاردی قیمت تراکتور 

گفتنی است، قیمت تراکتور از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم رکورد‌های تازه‌ای را ثبت کرده، به نحوی که قیمت در بین انواع تراکتور پرکاربرد زارعی و باغی در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش ۴۴ تا ۱۰۰ میلیون تومانی داشته است. این افزایش قیمت در سال ۱۴۰۱ به شکل فزاینده‌ای ادامه داشت و انواع تراکتور پرکاربرد زارعی و باغی افزایش قیمت از ۱۸۸ میلیون تومان تا بیش از ۱ میلیارد تومانی را تجربه کرد. از انتهای سال ۱۴۰۱ تا امروز نیز افزایش قیمت ها تا ۲۰۰ میلیون تومان بوده است.

به گفته کارشناسان، هر چند افزایش نجومی قیمت تراکتور با توجه به افزایش قابل توجه نرخ مواد اولیه تولید منطقی است، اما با هر بار افزایش قیمت تراکتور، خرید این وسیله مهم در تولید بخش کشاورزی بیش از گذشته دور از دسترس کشاورزان قرار می‌گیرد. همچنین، گرانی تراکتور، افزایش قیمت سایر ادوات کشاورزی مانند انواع دنباله بند‌ها را به دنبال دارد.

در این شرایط گذر از کشاورزی سنتی به صنعتی اگر غیرممکن نباشد بسیار دشوار است، در حالی که گذر از کشاورزی سنتی به صنعتی با توجه به شتاب تغییرات اقلیم و تشدید کم آبی کشور از ضروریات اصلی است.

جدول تغییرات قیمت تراکتور 

مدل تراکتور قیمت سال ۹۹ قیمت سال ۱۴۰۰ قیمت سال ۱۴۰۱ قیمت ابتدای سال ۱۴۰۲
تراکتور باغی کمرشکن ITM950 ۷۱.۳۳۰.۰۰۰ ۱۱۵.۵۸۸.۰۰۰ ۲.۰۰۰.۲۱۱.۷۳۷ ۲.۲۰۰.۳۰۸.۸۸۰
تراکتور کشاورزی ITM 470 2WD ۷۵.۱۹۰.۰۰۰ ۱۲۱.۸۶۴.۰۰۰ ۲.۱۱۲.۶۴۰.۱۶۳ ۲.۳۲۳.۹۸۰.۱۴۸
تراکتور کشاورزی ITM 470 4WD ۱۰۱.۶۰۰.۰۰۰ ۱۶۴.۸۱۴.۰۰۰ ۲.۶۲۷.۰۱۸.۶۸۸ ۲.۸۸۹.۷۹۶.۵۲۶
تراکتور کشاورزی ITM 475 2WD ۱۰۵.۱۱۰.۰۰۰ ۱۷۰.۵۰۲.۰۰۰ ۲.۹۲۶.۳۹۰.۶۸۶ ۳.۲۱۹.۱۰۵.۷۲۳
تراکتور کشاورزی ITM 475 4WD ۱۳۴.۴۹۰.۰۰ ۲۱۸.۲۴۰.۰۰۰ ۳.۵۳۲.۲۰۵.۱۹۸ ۳.۸۸۵.۵۰۱.۶۸۶
تراکتور کشاورزی ITM 485 2WD توربودار ۱۱۴.۶۱۰.۰۰۰ ۱۸۵.۹۲۳.۰۰۰ ۳.۱۴۶.۳۳۵.۴۵۷ ۳.۴۶۱.۰۴۴.۹۷۱
تراکتور کشاورزی ITM 485 4WD توربودار ۱۴۳.۸۰۰.۰۰۰ ۲۳۳.۳۸۹.۰۰۰ ۳.۹۱۱.۷۷۷.۳۱۶ ۴.۳۰۳.۰۳۱.۰۷۱
تراکتور کشاورزی ITM 800 2WD توربودار ۱۲۰.۳۰۰.۰۰۰ ۱۹۵.۲۴۷.۰۰۰ ۳.۲۵۵.۰۲۹.۱۲۳ ۳.۵۸۰.۶۰۸.۰۱۴
تراکتور کشاورزی ITM 800 4WD توربودار ۱۵۲.۲۰۰.۰۰۰ ۲۴۷.۰۲۱.۰۰۰ ۳.۹۹۲.۸۵۰.۶۲۳ ۴.۳۹۲.۲۱۱.۶۵۴
تراکتور کشاورزی ITM 399 2WD ۱۴۶.۵۸۰.۰۰۰ ۲۳۷.۸۸۷.۰۰۰ ۳.۸۰۷.۴۹۴.۲۶۶ ۴.۱۸۸.۳۱۹.۶۶۲
تراکتور کشاورزی ITM 399 4WD ۱۹۰.۵۰۰.۰۰۰ ۳۰۹.۲۹۴.۰۰۰ ۴.۸۳۰.۲۰۱.۱۵۲ ۵.۳۱۳.۲۹۷.۳۲۶
تراکتور کشاورزی سنگین ITM 1500 4WD توربودار ۴۳۹.۳۹۰.۰۰۰ ۸۰۱.۸۴۸.۰۰۰ ۱۱.۹۸۰.۲۶۴.۸۲۷ ۱۳.۱۷۸.۳۶۸.۳۲۸

نظرات کاربران


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.