پیش بینی 21 هزار و 728 میلیارد تومان اعتبار برای بخش کشاورزی در لایحه بودجه 1400

خبرگزاری سایت تراکتور

۱۳۹۹/۱۰/۲۷

پیش بینی 21 هزار و 728 میلیارد تومان اعتبار برای بخش کشاورزی در لایحه بودجه 1400

مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزرات جهاد کشاورزی آقای حسن قاسمی گفت: بیش از 21 هزار و 728 میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی های سرمایه ای ملی و هزینه ای ملی برای بخش کشاورزی در لایحه بودجه 1400 پیش بینی شده است.

به گزارش خبرگزاری سایت تراکتور به نقل از ایانا به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، حسن قاسمی مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزرات جهاد کشاورزی با اعلام این مطلب، افزود: از این مبلغ 11 هزار و  359 میلیارد تومان مربوط به اعتبارات تملک دارایی های  سرمایه ای ملی، ردیف های متفرقه و درآمدهای اختصاصی است که نسبت به سال 99 معادل 68.8 درصد افزایش نشان می دهد.

حسن قاسمی گفت: از کل اعتبارات بخش کشاورزی در لایحه بودجه 1400 نیز بیش از 10 هزار و 369 میلیارد تومان برای مجموعه اعتبارات هزینه ای، ردیف های متفرقه، هدفمندی یارانه ها و ردیف درآمدهای اختصاصی لحاظ شده است.

 

پیش بینی 21 هزار و 728 میلیارد تومان اعتبار برای بخش کشاورزی در لایحه بودجه 1400

 

وی، برآورد افزایش نرخ ارز حاصل از منابع صندوق توسعه ملی در تبصره (4) لایحه بودجه سال 1400 را از عمده ترین دلایل افزایش اعتبارات بخش کشاورزی عنوان کرد.

قاسمی با اشاره به جزییات بیشتر در مورد اعتبارات پیش بینی شده در قالب تملک دارایی های سرمایه ای ملی، گفت: اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای ملی پیوست شماره (1) لایحه بودجه 1400 در مورد طرح های مستمر بخش کشاورزی در قالب 5 فصل، 29 برنامه و 96 طرح جانمایی شده که بالغ بر 3197 میلیارد تومان است.

وی افزود: این رقم نسبت به مبلغ 2453 میلیارد تومان قانون بودجه سال 99 بیش از 30 درصد و در مقایسه با متوسط کشوری 12 درصد افزایش نشان می دهد.

مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت جهاد کشاورزی، اعتبارات مربوط به ردیف های متفرقه (جدول 7 و 9) و همچنین درآمدهای اختصاصی در قالب تملک دارایی های سرمایه ای ملی را به ترتیب 7967.9 میلیارد تومان  و 194.1 میلیارد تومان عنوان کرد.

وی اذعان داشت: در بند (ه) تبصره (4) لایحه بودجه سال 1400 از منابع صندوق توسعه ملی برای اجرای طرح های آبیاری تحت فشار و نوین 100 میلیون یورو، اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوانداری مبلغ 100 میلیون یورو، مقابله با اثرات مخرب ریزگردها و تاثیر آن بر شبکه های برق 20 میلیون یورو و طرح های آبرسانی روستایی و عشایری و توسعه شبکه های آن مبلغ 100 میلیون یورو پیش بینی شده است.

قاسمی در عین حال اضافه کرد: سهم وزارت جهاد کشاورزی از اعتبار 20 میلیون یورویی مقابله با اثرات مخرب ریز گردها توسط ستاد مقابله با گرد و غبار و اعتبار 100 میلیون یورویی طرح های آبرسانی روستایی و عشایری توسط سازمان برنامه و بودجه کشور پس از تصویب لایحه بودجه مشخص می شود.

وی با اشاره به اعتبارات آبیاری نوین و زهکشی اراضی گفت: در لایحه بودجه 1400 مبلغ 630 میلیارد تومان از محل اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای ملی برای احداث شبکه های آبیاری نوین و زهکشی اراضی کشاورزی پیش بینی شده که نسبت به رقم 244.3 میلیارد تومان در قانون بودجه سال 99 افزایش 158 درصدی را نشان می دهد.

مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت جهاد کشاورزی افزود: در لایحه بودجه سال آینده حمایت های 85 درصدی بلاعوض دولت در اجرای طرح های بهبود بهره وری آب در عرصه های کشاورزی ابقا شده  که شامل تمام پروژه های زیربنایی آب و خاک اعم از ملی و استانی می شود.

وی به نکته ای جدید در این نوع حمایت در بخش کشاورزی اشاره کرد و اظهار داشت: در سال گذشته سهم 15 درصدی بهره برداران در طرح های بهبود بهره وری آب در عرصه های کشاورزی به صورت نقدی و یا به صورت تامین کارگر، مصالح، کارکرد وسایل راهسازی و نقلیه، نصب کنتور های هوشمند بر روی چاه های آب مجاز، لحاظ شده بود که در لایحه بودجه سال آینده علاوه بر این موارد، تهاتر زمین به عنوان سهم بهره بردار محاسبه می شود.

قاسمی ادامه داد: به رغم تنگناهای مالی دولت، در لایحه بودجه 1400 کمک های فنی و اعتباری در حوزه بازسازی و نوسازی قنوات 210 میلیارد تومان پیش بینی شده که در مقایسه با رقم 154 میلیارد تومان در بودجه سال 99 از افزایش 36.4 درصدی برخوردار است.

وی با اشاره به تصمیم جدید دولت در مورد اعتبارات طرح تعادل بخشی و بهبود بهره وری آب در لایحه بودجه سال آینده، گفت: در سال 99 وزارت نیرو اجازه داشت برای مصارف مختلف در بخش های شرب، صنعت و کشاورزی از چاه های آب مجاز به ازای برداشت هر متر مکعب آب مبلغ 200 ریال از کشاورزان اخذ و در طرح تعادل بخشی و بهبود بهره وری آب مصرف کند، اما در لایحه بودجه 1400 پیش بینی شده 30 درصد از این درآمد در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار بگیرد.

قاسمی درباره طرح احیای 550 هزار هکتاری اراضی خوزستان و ایلام نیز اذعان داشت: در لایحه بودجه سال 1400، اعتباری بالغ بر 150 میلیارد تومان برای طرح مذکور لحاظ شده است.

وی همچنین اعتبار پیش بینی شده برای بهسازی آب بندان ها و سر دهنه های کشاورزی در استان های گیلان، مازندران و گلستان را 140 میلیارد تومان عنوان کرد.

مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت جهاد کشاورزی درباره سایر حمایت های دولت از بخش کشاورزی در قالب اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای به ارتقای ضریب خوداتکایی تولید محصولات استراتژیک اشاره کرد و اذعان داشت: در لایحه بودجه 1400 مبلغ 177.2 میلیارد تومان برای ارتقای ضریب خوداتکایی محصولات راهبردی کشاورزی پیش بینی شده که نسبت به سال 99 رشد 82 درصدی را نشان می دهد.

وی در بخش طیور به حمایت چشمگیر دولت از تولید نژاد مرغ ایرانی آرین اشاره کرد و گفت: در لایحه بودجه سال آینده، اعتباری بالغ بر 173.3 میلیارد تومان برای حمایت از تولید نژاد مرغ آرین با رشد 516 درصدی نسبت به سال 99 و مبلغ 168 میلیارد تومان نیز یارانه سود تسهیلات سرمایه در گردش برای واحدهای پرورش دهنده در جدول مصارف هدفمندی یارانه ها لحاظ شده است.

قاسمی در آدامه، اعتبار پیش بینی شده در لایحه بودجه سال آینده برای حمایت از توسعه گیاهان دارویی و باغات شیبدار را 166.5 میلیارد تومان عنوان کرد و یاد آور شد که این مبلغ در مقایسه با رقم 66.5 میلیارد تومانی سال 99 افزایش 150 درصدی را نشان می دهد.

وی از افزایش 86 درصدی اعتبار تامین تجهیزات یگان حفاظت اطفای حریق در لایحه بودجه 1400 خبر داد و گفت: در این لایحه 86.5 میلیارد تومان برای تامین تجهیزات یگان حفاظت اطفای حریق پیش بینی شده است.

وی در باره اعتبارات بنادر صیادی گفت: اعتبارات احداث، بهسازی و نوسازی بنادر صیادی در لایحه بودجه سال آینده با 27 درصد افزایش به رقم 111 میلیارد تومان رسیده است.

قاسمی درباره اعتبارات بخش تحقیقات کشاورزی نیز اظهار داشت: اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و زیر مجموعه های آن به جز موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در لایحه بودجه 1400 رشد 41.6 درصدی را نشان می دهد.

وی اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای ملی این سازمان را در لایحه بودجه سال آینده  170.3 میلیارد تومان عنوان کرد.

 

بیشتر بخوانید:

 

اعلام جدید ترین قیمت تراکتورهای باغی و زراعی / جدید ترین قیمت تراکتور

 

تعمیرکار تراکتور خود باشیم | ویدئو آموزشی آشنایی کامل با موتور تراکتور و عیب یابی آن

 

آشنایی با انواع سم و مزایای سم پاشی در شب

 

 


نظرات کاربران


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.