رئیس مرکز مکانیزاسیون کشاورزی: نگران افزایش قیمت تراکتور از سوی کارخانه تراکتورسازی هستیم / کشور با کمبود لاستیک ماشین های کشاورزی مواجه است

خبرگزاری سایت تراکتور

۱۳۹۹/۱۰/۰۹

رئیس مرکز مکانیزاسیون کشاورزی: نگران افزایش قیمت تراکتور از سوی کارخانه تراکتورسازی هستیم / کشور با کمبود لاستیک ماشین های کشاورزی مواجه است

رئیس مرکز مکانیزاسیون کشاورزی اعلام کرد: به دلیل تامین ۹۵ درصدی ماشین‌آلات بخش کشاورزی از محل تولید داخل، نوسان قیمت توسط کارخانجات و تولیدکنندگان داخلی نگران‌کننده است که باید کنترل شود.

  

به گزارش خبرگزاری سایت تراکتور به نقل از ایرنا، «کامبیز عباسی» رئیس مرکز مکانیزاسیون کشاورزی کشور روز دوشنبه در این گفت و گو افزود: نگرانی ما از نوسان قیمت ماشین‌های کشاورزی تولید داخل از محل کارخانجات عمده و اثرگذار در این حوزه مثل کارخانه تراکتور سازی ایران است که به دلیل سهم بالایی که در بازار ماشین‌های کشاورزی دارد، قیمت‌گذاری این ماشین آلات را تحت تاثیر قرار می دهد.

به گفته وی، اکنون درحوزه تولید محصولات اساسی ماشین‌آلاتی همچون تراکتور، کمباین، بذرکار و سمپاش در داخل کشور تولید می‌شود.

آقای عباسی اظهار داشت: بخشی از مواد اولیه و ماشین‌های کشاورزی وارداتی نیز به دنبال تغییر نرخ ارز دچار دستخوش قیمت شده که البته سهم ماشین‌های وارداتی در این بازار ناچیز است.

این مقام مسئول از سازندگان، تولیدکنندگان و عرضه کنندگان ماشین آلات بخش کشاورزی خواست تا از نوسان قیمتی کمتری برخوردار باشند، زیرا بازار اینگونه ماشین آلات تنها متکی به بازار داخلی است.

وی با بیان اینکه برای پنج درصد قطعات و برخی ماشین های کشاورزی وابسته به واردات هستیم گفت: امیدواریم بتوانیم با تاکید سازمان حمایت از مصرف کنندگان  و تولیدکنندگان به عنوان متولی اصلی قیمت گذاری ماشین آلات کشاورزی در حوزه محصولات و کالاهای مورد عرضه در کشور شاهد ثبات قیمت ها  در این بخش باشیم.

رئیس مرکز مکانیزاسیون کشاورزی با بیان اینکه با وجود تحریم ها مشکلی در تامین ماشین آلات بخش کشاورزی نداریم افزود: انواع ماشین آلات کشاورزی از جمله تراکتور، کمباین و غیره در کشور موجود و قابل تامین است و فقط باید نوسان قیمت ها در این بخش کنترل شود.

آقای عباسی تصریح کرد: تحریم‌ها علیه ایران  و مشکلاتی در جابجایی نقل و انتقال ارز موجب افزایش قیمت قطعات، اجزا و برخی ماشین آلات کشاورزی وارداتی شده است در حالی که بخش ماشین آلات کشاورزی به دلیل تامین محصولات کشاورزی و مواد غذایی نباید مورد تحریم های ظالمانه قرار بگیرند، اما تامین قطعات به سختی انجام می شود.

 

کشور با کمبود لاستیک ماشین های کشاورزی مواجه است

کشور با کمبود لاستیک ماشین های کشاورزی مواجه است

رئیس مرکز مکانیزاسیون کشاورزی گفت:اکنون در تامین لاستیک ماشین های بخش کشاورزی از جمله تراکتورهای سنگین وارداتی دچار مشکل هستیم زیرا در صورت نبود لاستیک تراکتورهای سنگین ما بلا استفاده می مانند.

وی تصریح کرد: با توجه به خوداتکایی ماشین آلات کشاورزی کشور به بیش از ۹۰ تا ۹۵ درصد از محل صنعت داخلی ما کماکان در این حوزه با مشکل جدی تامین لاستیک تراکتور و کمباین مواجه هستیم.

وی از کارخانجات تولیدکنندگان لاستیک در عرصه حمل و نقل کشور خواست تا ماشین آلات بخش کشاورزی را همانند دیگر وسایل نقلیه عمومی کشور ببینند و در تامین لاستیک مورد نیاز این بخش توجه داشته باشند زیرا ماشین آلات بخش کشاورزی دارای بازار بزرگ ۵۰۰ هزار دستگاه تراکتور و  بیش از ۱۸ هزار دستگاه کمباین است.

عباسی گردش مالی این بخش را بالا عنوان کرد و افزود: بارها به حوزه صنعت لاستیک کشور اعلام کردیم که با وجود تیراژ کم این ماشین آلات اما هر چهار تا پنج سال حداقل بالای دو میلیون حلقه لاستیک نیاز است که خود گردش مالی قابل توجهی را برای این صنعت به همراه دارد.

وی ادامه داد: امیدواریم صنعت لاستیک سازی کشور به سمت تامین لاستیک ماشین های کشاورزی گام بردارد.

 

بیشتر بخوانید:

جهادکشاورزی لیست دریافت کنندگان ماشین آلات کشاورزی را منتشر کند | اعلام شکایت برای بررسی بی عدالتی به کارخانه تراکتورسازی تبریز

 

تحویل 11400 تراکتور به کشاورزان در شش ماهه اول سال/جذب 1350 میلیارد تومان تسهیلات

 

تعمیرکار تراکتور خود باشیم | سرویس و نگهداری تراکتور

 

شناخت کامل تراکتور

 


نظرات کاربران

بدون نام
۱۳۹۹/۱۰/۱۱ ۱۹:۳۱:۴۰
سلام خسته نباشید بنده ازسال ۱۳۹۳ تشکیل پرونده داده ام همچنان منتظر خرید تراکتور هستم ۷ سال صبر کرده ام اما نداده اند درضمن خودتان استعلام کنید از اول انقلاب تا به حال حتی یک پیچ به من نداده اند عاجزانه تقاضا دارم دراول سال ۱۴۰۰ نگاهی به بنده شود
پاسخ ادمین:
سلام خدا قوت امیدواریم بتوانیم صدای شما را به گوش مسئولان برسانیم تا گرهی هر چند کوچک از کار شما باز شود. خدمت به شما افتخار ماست.

اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.