خبرگزاری سایت تراکتور
۱۳۹۹/۰۹/۱۶
خبرگزاری سایت تراکتور | رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی گفت: در چارچوب تفاهم نامه مشترک میان وزارت جهاد کشاورزی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ۵۶ طرح فناورانه مکانیزاسیون کشاورزی بررسی شد.
به گزارش خبرگزاری سایت تراکتور به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «کامبیز عباسی» در این باره افزود: در چارچوب تفاهم نامه مشترک میان وزارت جهاد کشاورزی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و در قالب کار گروه مکانیزاسیون، ماشین های کشاورزی و کشاورزی دقیق، تعداد ۵۶ طرح فنآورانه این بخش مورد بررسی قرار گرفت.
وی اظهارداشت: از این تعداد، ۱۸ طرح مورد تصویب اولیه و هشت طرح مورد تصویب نهایی در جهت تکمیل بومی سازی و توسعه فناوری های نوین در فرایند تولید محصولات کشاورزی قرار دارد که از آن جمله می توان به ساخت ماشین برداشت گیاهان دارویی، تجهیزات پرورش ماهی در قفس، برداشت زیتون، برداشت حبوبات و اتوماسیون هوشمند شیردوشی اشاره کرد.
به گزارش ایرنا، در دولت یازدهم ردیف اعتباری مستقلی به بخش مکانیزاسیون کشاورزی تعلق گرفت، به طوری که برای پروژه تجهیز و نوسازی ناوگان ماشینی بخش کشاورزی با محور اقتصاد مقاومتی از نیمه دوم سال ۹۲ تاکنون به تدریج هفت خط اعتباری به این بخش اختصاص یافته است.
خط نخست اعتباری در سال ۹۲ به ظرفیت هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال، خط دوم به میزان هشت هزار میلیارد ریال در سال ۹۳، خط سوم در سال ۹۴ به میزان ۱۰ هزار میلیارد ریال، خط اعتباری چهارم در سال ۹۵ به مبلغ ۱۲ هزار میلیارد ریال، خط اعتباری پنجم در سال ۹۶ به مبلغ ۱۵ هزار میلیارد ریال، خط اعتباری ششم در سال ۹۷ به مبلغ ۱۵ هزار میلیارد ریال و خط اعتباری هفتم در سال گذشته به مبلغ یکهزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است.
آمارها نشان میدهد سالیانه ۲۵ هزار میلیارد ریال تقاضای تسهیلات برای توسعه و نوسازی ماشینآلات کشاورزی وجود دارد. پس از چند دهه ضریب مکانیزاسیون کشاورزی کشور به ۱.۶۵ اسب بخار در هکتار رسیده و قرار است این رقم به ۲.۱ اسب بخار افزایش یابد.
بیشتر بخوانید:
برای دریافت شرایط و مدارک لازم جهت اخذ تسهیلات خرید تراکتور، ماشین آلات و ادوات کشاورزی اینجا کلیک کنید.
برای اطلاع از آخرین لیست قیمت کارخانه کمباین سازی اراک اینجا کلیک کنید.
برای دریافت اطلاعات آخرین لیست قیمت اعلام شده توسط کارخانه تراکتورسازی تبریز اینجا کلیک کنید.