تولید 6 نوع تراکتور در ارومیه/ رشد 121 درصدی تولید در کارخانه تراکتورسازی ارومیه

خبرگزاری سایت تراکتور

۱۳۹۹/۰۹/۱۵

تولید 6 نوع تراکتور در ارومیه/ رشد 121 درصدی تولید در کارخانه تراکتورسازی ارومیه

مدیرعامل شرکت تراکتورسازی ارومیه گفت: ۶ نوع تراکتور در ارومیه هم اکنون تولید می‌شود؛ ضمن اینکه شیوع ویروس کرونا فعالیت‌مان را در جهت تولیدات مختل نکرده است.

به گزارش خبر گزاری سایت تراکتور به نقل از خبرگزاری بسیج ارومیه،  شرکت تراکتورسازی ارومیه در سال 1362 با نام دهقان صنعت برای تولید ادوات کشاورزی توسط جهاد سازندگی تاسیس شد، تا سال 1371 فعالیت‌ها ادامه داشت، تا اینکه به سازمان همیاری شهرداری‌های استان واگذار می‌شود در سال 1382 از دهقان صنعت به تراکتورسازی ارومیه تغییر نام داد.

در سال 1382 با همکاری کمپانی ایتالیایی، مونتاژ تراکتور باغی در این مجموعه صنعتی آغاز می‌شود و محصولات این شرکت جهت آبادانی و گسترش کشاورزی وارد باغات می‌‌شود.

گارانتی رایگان 24 ماهه و سیزده سال خدمات پس از فروش

تا سال 1382 این رویه حفظ می‌شود ولی به دلایلی شرکت با زیان‌دهی مواجه شده و برای جلوگیری از انحلال ( ماده 141 قانون تجارت )،به تراکتورسازی ایران واگذار می‌شود.

در سال 1390 مصادف با شدت گرفتن تحریم‌ها، در تامین موتور مشکل ایجاد می‌شود، چرا که این موتورها از ایتالیا و آلمان وارد می‌شد؛ به همین دلیل تراکتورسازی ارومیه در عمل و به معنای واقعی کلمه زمین‌گیر می‌شود و در نهایت با همکاری مهندسان و مدیران این شرکت، موتور ایرانی ساخته و بر روی تراکتور باغی ایرانی نصب می‌شود؛ که در این مدت ارتقاء و بهبود کیفیت یافته است.

خوشبختانه امروز این شرکت با افتخار گارانتی رایگان 24 ماهه و سیزده سال خدمات پس از فروش برای محصولات خود در سراسر کشور ارائه می‌کند.

 6 نوع تراکتور در ارومیه تولید می‌شود/ تولید همه قطعات توسط مهندسان ایرانی

مرتضی مشکینی مدیرعامل شرکت تراکتورسازی ارومیه در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه علاوه بر تراکتور فوق در حال حاضر 5 نوع محصول دیگر نیز تولید می‌شود، ادامه داد: «  ITM 938، ITM 470 4WD، ITM 470 2WD ، ITM 240 4WD ،  ITM 240 2WDدر ارومیه تولید می‌شود.

وی به تقسیم‌بندی تراکتورها به صورت سبک، سنگین و نیمه‌سنگین اشاره کرد و بیان داشت: در ارومیه تراکتورهای سبک توسط مهندسان ساخته می‌شود که این موضوع افتخار بزرگی برای مردم کشور است، از قطعات خارجی در حد 3 یا 4 درصد استفاده می‌کنیم.

این مسئول ضمن اشاره به راه اندازی کارگاه ریخته‌گری در ارومیه، اظهار کرد: قطعات در ارومیه و تبریز تولید شده و 400 شرکت در زمینه تولید قطعات با تراکتورسازی ایران همکاری نزدیک دارند؛ هم اکنون خوشبختانه شرایطی ایجاد شده است که علاوه بر تامین نیاز کشور در بخش زراعی و باغی؛ امکان صادرات نیز وجود دارد.

مدیرعامل شرکت تراکتورسازی ارومیه ضمن ابراز خشنودی از اینکه برای 150 نفر به صورت مستقیم اشتغال‌زایی شده است، اضافه کرد: کارگاه ریخته‌گری دو شیفت کار می‌کند ولی کارخانه به صورت تک شیفت کار می‌کند؛ خوشبختانه تاکنون تعدیل نیرو انجام نگرفته، همچنین به واسطه همکاری با شرکت‌‌های مختلف نیز تعداد قابل توجهی اشتغال غیرمستقیم نیز ایجاد شده است.

رشد 121 درصدی تولید تراکتور در ارومیه

وی با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا در روند فعالیت این کارخانه هیچ گونه تاثیر منفی نداشته است، اظهار کرد: علی رغم اینکه بسیاری از کارخانه‌‌ها و تولیدکننده‌ها از شیوع این بیماری متضرر شده‌اند ولی سال گذشته در مقایسه با سال 97 حدود 47 درصد افزایش تولید داشتیم‌؛ سه ماه امسال هم نسبت به سال گذشته121  درصد افزایش تولید داشته‌ایم.

این مسئول با بیان اینکه به شعار سال مبنی بر جهش تولید در این کارخانه به معنای واقعی کلمه جامه عمل پوشانده شد، اضافه کرد: این شعار در کارخانه تراکتورسازی ارومیه جنبه عینی و عملی پیدا کرد و پیش‌بینی می‌کنیم که این رویه حفظ شود؛ سال گذشته 1 هزار و 200 دستگاه تراکتور تولید شد که امیدواریم امسال رقم فوق به 2 هزار و 80 دستگاه برسد.

وی ضمن ابراز اینکه در اثر شیوع ویروس کرونا تعدیل نیرو و رکود در این کارخانه شاهد نبوده‌ایم، اظهار کرد: پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی به صورت دقیق رعایت می‌شود، همچنین از تردد و فعالیت افراد بدون ماسک به صورت جدی جلوگیری به عمل می‌آید و خودروها نیز به صورت منظم ضدعفونی می‌شود.

این کارخانه در آمار اشتغال آذربایجان غربی تاثیر مستقیم دارد

وی ضمن اشاره به اینکه این کارخانه در اشتغال استان، گردش مالی و اقتصاد آذربایجان غربی به ویژه ارومیه تاثیر مستقیم، مثبت و سازنده‌ای دارد، اظهار کرد: این کارخانه از معدود صنایع فعال، چابک و توانمند استان به شمار می‌رود که کاملا بر روی پای خود ایستاده است و از هیچ گونه کمک دولتی نیز تاکنون بهره نگرفته است و در ایجاد امنیت غذایی کشور و گسترش کشاورزی نقش مثبتی دارد.

وی با اشاره به اینکه یک محصول جدید نیز در سه ماه سوم امسال و یک محصول دیگر نیز در سال آینده به چرخه تولید وارد خواهد شد، برای اشتغال‌زایی به این واسطه ابراز امیدواری کرد و گفت: این دو رویداد رونق کارخانه را به دنبال داشته و تاثیر ملموسی هم در بخش کشاورزی خواهد داشت.

این مسئول با بیان اینکه کارخانه تراکتورسازی ایران در کل کشور 200 نمایندگی فعال دارد، اضافه کرد: در این نمایندگی‌ها فروش، ثبت سفارش، خدمات پس از فروش ، تعمیرات و ... انجام می‌شود و از این طریق برای جلب رضایت مشتریان اهتمام می‌شود تا در کمترین زمان، همه خدمات مورد نیاز را در اسرع وقت و در محل اقامت خود دریافت کنند.

پی نوشت: به گفته خود مسئولان کارخانه تراکتورسازی این مجموعه رشد 121 درصدی  در تولیدات داشته است و از سوی دیگر دولت و جهاد کشاورزی میگوید روزانه 600 تراکتور به مردم تحویل داده میشود این اخبار را که کنار هم قرار میدهیم در تعجب هستیم چرا قیمت تراکتور به صورت نجومی رشد میکند؟ چرا کشاورزان ما چندین سال در صف خرید تراکتور به صورت تسیهلاتی باقی میمانند؟ چرا دیگر کشاورزان توان خرید تراکتور از بازار آزاد را ندارند؟


نظرات کاربران

جواد
۱۳۹۹/۰۹/۱۶ ۲۲:۵۳:۱۶
ببخشید سایت تراکتور کی باز میشه
پاسخ ادمین:
سلام وقت بخیر
جناب آقای محمدی در نظر قبل پاسخ شما توسط مدیریت سایت به طور کامل ارائه شده است.
خدمت به شما وظیفه ماست.
جواد
۱۳۹۹/۰۹/۱۶ ۲۲:۵۲:۳۶
ببخشید سایت تراکتور کی باز میشه
پاسخ ادمین:
سلام وقت بخیر جناب آقای محمدی
متاسفانه خبر موصق از تاریخ باز شدن سایت نقدی فروش تراکتور اعلام نشده است.
خدمت رسانی به شما وظیفه ماست.
بدون نام
۱۳۹۹/۰۹/۱۵ ۲۱:۰۸:۰۳
با سلام ما حدود دوسال در صف خرید تراکتور موندیم هرموقع هم به جهاد کشاورزی مراجعه میکنم میگن نوبتتون نشده و هرکه از دوستان وآشنایان خود را جلو از مردم عادی میگذارند چرا باید باگذشت دو سال از ثبت نام هنوز سی نفر جلوی ما باشد با سپاس
پاسخ ادمین:
سلام دوست عزیز وقت بخیر در ایمیل قبل به طور کامل به نظر شما پاسخ داده شده است.
خدمت رسانی به شما وظیفه ماست.
بدون نام
۱۳۹۹/۰۹/۱۵ ۲۱:۰۶:۴۱
با سلام ما حدود دوسال در صف خرید تراکتور موندیم هرموقع هم به جهاد کشاورزی مراجعه میکنم میگن نوبتتون نشده و هرکه از دوستان وآشنایان خود را جلو از مردم عادی میگذارند چرا باید باگذشت دو سال از ثبت نام هنوز سی نفر جلوی ما باشد با سپاس
پاسخ ادمین:
سلام وقت بخیر
مخاطب عزیز مجموعه تراکتور تمام سعی خود را برای رساندن صدای شما کشاورزان عزیز به گوش مسئولان میکند امیدواریم با حمایت شما مخاطبین عزیز از سایت تراکتور در این رسالت خود موفق شویم و بتوانیم تا حد امکان این بی عدالتی ها را کاهش دهیم.
خدمت رسانی به شما وظیفه ماست.

اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.