خبرگزاری سایت تراکتور
۱۳۹۹/۰۸/۲۰
مدیر جهاد کشاورزی گچساران، آقای سید عبدالوهاب پورالحسینی گفت: امسال بیش از 740میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه مکانیزاسیون بخش کشاورزی به منظور خرید ادوات و ماشینآلات در این شهرستان جذب شد.
به گزارش خبرگزاری سایت تراکتور به نقل از خبرنگار فارس، سید عبدالوهاب پورالحسینی در این گفتوگو اظهار کرد: امسال بیش از 740میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی به منظور خرید ادوات و ماشینآلات در این شهرستان جذب شد.
آقای پورالحسینی با بیان اینکه این میزان تسهیلات برای خرید تراکتور تعلق گرفت و 45 دستگاه تراکتور خرید شده که برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در بخشهای زراعت و باغبانی تخصیص داده شده است، گفت: این اعتبارات از محل خط اعتباری 8 مکانیزاسیون کشاورزی برای خرید انواع تراکتور، ادوات و ماشینهای کشاورزی پرداخت میشود.
مدیرجهادکشاورزی گچساران افزود: بهرهبرداران بخش کشاورزی میتوانند با استفاده از تسهیلاتی که دولت در نظر گرفته برای نوسازی تراکتورها و ماشینآلات فرسوده و تکمیل ادوات و دنبالهبندها در راستای افزایش ضریب مکانیزاسیون در بخش کشاورزی استفاده کنند.
آقای پورالحسینی با بیان اینکه در حال حاضر 280 تراکتور در بخش کشاورزی فعالیت دارند، عنوان کرد: برخی از این ماشین آلات فرسوده هستند و به دلیل فرسودگی کارآیی لازم را ندارند لذا نیازمند نوسازی و استفاده از ماشینآلات جدید در برخی از بخشها هستیم.
وی ادامه داد: این تسهیلات با سود ۱۵ درصد ، 20درصد سهم آورده و3 درصد یارانه از سوی دولت و بازپرداخت ۵ ساله به صورت اقساط سالیانه به متقاضیان واجد شرایط پرداخت می شود.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران با بیان اینکه کشاورزان و بهرهبرداران متقاضی با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی و ارائه مدارک مربوطه میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند، خاطرنشان کرد: این تسهیلات تا پایان سالجاری به متقاضیان پرداخت میشود.
به گزارش فارس، سال زراعی (98-99) 159 هزار 952 تن انواع محصولات کشاورزی در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
35 هزار هکتار زمین قابل کشت در شهرستان گچساران وجود دارد که 2هزار 200 هکتار آن باغات از جمله باغ لیمو،نارنگی و پرتقال است.
اقتصاد هشت هزار نفر از مردم این شهرستان وابسته به بخش کشاورزی است.
پی نوشت: اعطای تسهیلات مکانیزاسیون برای کشاورزان قدم مثبتی در جهت رشد مکانیزاسیون کشور است اما این اعطای تسهیلات دارای نواقص زیادی است از جمله اینکه قیمت ادوات کشاورزی در دوسال اخیر بیش از 400 درصد گران شده است اما مبلغ وام تسهیلات که به کشاورزان پرداخت میشود به روز نشده و بسیار اندک است از سوی دیگر کشاورزانی که زیر 20 هکتار زمین کشاورزی دارند نمیتوانند وام تسهیلات مکانیزاسیون برای خرید تراکتور دریافت کنند. این موارد فقط گوشه ای از مشکلات بیشمار کشاورزان است.