سایت تراکتور
۱۳۹۹/۰۷/۱۰
محمد رامین رضوی با بیان اینکه ثبت نام کشاورزان در سامانه تجارت آسان جهت دریافت سهمیه سوخت الزامی است، گفت: سال گذشته دراین سامانه حدود 15 میلیون و 200 هزار لیتر سوخت جهت تحویل به کمباین دارها تایید شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد رامین رضوی، رئیس مهندسی شرکت پخش فراورده های نفتی منطقه همدان در گفتگو با خبرنگار عصرهمدان؛ با بیان اینکه در این واحد تعیین سهمیه ها، برآوردها مصرف و تحویل سوخت از وظایف اصلی و ذاتی ما است، افزود: در خصوص سهمیه تراکتورها، واحدهای دامداری، صنایع کشاورزی و کمباین ها که همه زیر مجموعه سازمان جهاد کشاورزی هستند در حال خدمت رسانی هستیم.
وی اظهار کرد: سوخت تحویلی به ماشین آلات کشاورزی به غیراز کمباین علی الخصوص تراکتور براساس سطح زیر کشتی که در استان هست برآورد می شود و تراکتورهای فعالی هم که سرشماری شدند با هم تطبیق داده می شوند و با هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی نسبت به تعیین سهمیه و تحویل سوخت کشاورزان اقدام می شود.
رئیس مهندسی شرکت پخش فراورده های نفتی منطقه همدان با تاکید بر ثبت نام کشاورزان در سامانه تجارت آسان جدید ثبت درخواست برای دریافت سوخت گفت: این درخواست ابتدا باید توسط کشاورز ثبت شود، سپس سازمان جهاد و شرکت پخش تایید کند و در نهایتا سوخت تحویل کشاورز داده شود.
وی اظهار کرد: سوخت کمباین ها یک مقدار متفاوت است و براساس سطح زیر کشت نیست بلکه براساس فعالیت آنان است. چون خیلی از کمباین دارها مهاجر هستند و از شهرستانهای استان یا خارج از استان به همدان جهت برداشت محصول مراجعه می کنند.
رضوی با بیان اینکه در سال ۹۸ حدود ۱۹۰۰ دستگاه کمباین در استان همدان فعالیت داشتند، افزود: از این تعداد در سامانه تجارت آسان قریب ۸ هزار فقره درخواست ثبت شد و برای این تعداد فقره چیزی حدود ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار لیتر سوخت نفت گاز یا همان گازوئیلی که در عرف است تایید شد.
وی با اشاره به اینکه مقدار سوختی که برای کمباین دارها تعریف کردیم به اندازه کافی است، افزود: سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار لیتر از سوخت هایی که در سامانه تایید شد کمباین ها چون کمتر برداشت کرده بودند دریافت نکردند.
رئیس مهندسی شرکت پخش فراورده های نفتی منطقه همدان با بیان بیان اینکه ممکن است یک سری ایرادات سخت افزاری و نرم افزاری در سامانه تجارت آسان وجود داشته باشد، گفت: این سامانه نوپا است و هدف این است که مصرف کنندگان به راحتی بتوانند استفاده و از هر نقطه کشور بهره برداری کنند.
وی تاکید کرد: مطمئنا هر سیستمی که رو به بهبود است یک سری نواقصی دارد که همکاران ما در فاوای شرکت و مدیریت برنامه ریزی در حال رفع هستند.
رضوی اظهار کرد: عمده مشکلات در سامانه تجارت آسان برمی گردد به عدم آشنایی کشاورزان و چون درگیر عملیات کشاورزی خودشان هستند آشنایی کافی با سامانه ها ندارند ولی سامانه هم یک مقدار ایرادات داره که همکارانم هر روز در حال رفع آن هستند.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار ما مبنی بر تهیه کارت های سوخت برای کمباین ها و تراکتورها گفت: برای کمباین ها و تراکتورها فعلا کارت سوختی نیست چون یکی از الزاماتش پلاک است که فعلا کامل نشده و سهمیه ها براساس پلاک است، ولی نیاز است که در سامانه تجارت آسان جدید ثبت درخواست کنند اما اطلاعاتی که از سامانه فراخوان می شود توسط پلاک خواهد بود.