پرداخت یارانه نان کشور از جیب کشاورزان/قانون خرید تضمینی به راحتی زیر پا گذاشته میشود

خبر گزاری بازار

۱۳۹۹/۰۷/۰۱

پرداخت یارانه نان کشور از جیب کشاورزان/قانون خرید تضمینی به راحتی زیر پا گذاشته میشود

جناب آقای هاشمی، رئیس بنیاد ملی گندمکاران کشور گفت: وقتی دولت در پرداخت یارانه نان به مردم نمی تواند راهکار مناسبی پیدا کند این یارانه را از جیب کشاورزان برداشت و پرداخت می‌کند که ظلمی نابخشودنی است.

به گزارش بازار، «عطا الله هاشمی» افزود: کشور امروز در تولید گندم به خودکفایی رسیده از اینرو مسئولان نباید اجازه دهند این دستاورد بزرگ به راحتی از دست برود.

آقای هاشمی اظهارداشت: گندم یک محصول راهبردی است و نقش مهمی در بحث امنیت غذایی و اقتصاد کشور دارد.

وی گفت: برخی از تصمیم گیران بدشان نمی آید که به سمت واردات گندم سوق پیدا کنند چرا که از محل واردات منفعت زیادی می برند.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران کشور افزود: طبق قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی که دولت ها موظف بودند قیمت پایه سال قبل به علاوه نرخ تورم اعلام شده از سوی بانک مرکزی و مرکز آمار ایران را در افزایش قیمت گندم لحاظ کنند اما فقط سه درصد در سه سال متوالی افزایش قیمت داشتیم در صورتیکه سرجمع تورم سه ساله نزدیک به ۹۰ درصد بود.

آقای هاشمی بیان داشت: متاسفانه قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی آشکارا زیر پا گذاشته می شود و کسی هم پاسخگو نیست.

آقای هاشمی ادامه داد: قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی بالاخص گندم با توجه با رشد سر سام آور هزینه های تولید باید افزایش پیدا کند تا کشاورزان با انگیزه بیشتری به امر کشت و کار بپردازند.

وی گفت: متاسفانه طی هفته های اخیر قیمت برخی از نهاده های کشاورزی مثل کود شیمیایی ۴۰۰ تا ۶۰۰ درصد افزایش داشته است.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران کشور افزود: وزیر جهاد کشاورزی به خوبی از افزایش هزینه های تولید در بخش کشاورزی مطلع است اما متاسفانه تمامی الزامات از دست این وزارتخانه گرفته شده است.

وی بیان داشت: قانون انتزاع قانون خوبی بود که متاسفانه افرادی که منافع شان در خطر بود این قانون را از دست وزارت جهاد کشاورزی گرفتند البته پیگیر هستیم قانون انتزاع دوباره به وزارت جهاد کشاورزی برگردد.

هاشمی تصریح کرد: کشاورزان همواره در سنوات گذشته ثابت کرده اند که منافع ملی را بر منافع خود ترجیح می دهند.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران کشور گفت: کشاورزان علی رغم تمامی عقب ماندگی های شدید اقتصادی در رابطه با قیمت گندم و دیگر مشکلات کماکان مقید به این هستند که میزان گندم مورد نیاز مردم را باید تحت هر شرایطی تولید کنند.

وی افزود: متاسفانه دولت طی سال های گذشته در رابطه با قیمت گندم خوب عمل نکرده و کشاورزان از عملکرد دولت رضایت ندارند.

آقای هاشمی خاطر نشان کرد: در هیچ نقطه ای از جهان مرسوم نیست که فروشنده در جلسه نرخ گذاری محصول خود حضور نداشته باشد اما متاسفانه این اتفاق در ایران می افتد یعنی بدون حضور تولید کننده محصول نرخ گذاری می شود به همین دلیل ملاقات های زیادی با نمایندگان مجلس داشتیم که خوشبختانه کمیسیون کشاورزی مجلس طی یک حرکت تاریخی کارگروهی برای اعلام خرید تضمینی در قالب یک طرح دو فوریتی طراحی کرد.

آقای هاشمی در پایان یادآورشد: طرح کمیسیون کشاورزی مجلس یک طرح بسیار خوبی است و می تواند گشایشی در بخش کشاورزی کشور ایجاد کند.

 

نظرات کاربران

بدون نام
۱۳۹۹/۰۷/۰۱ ۲۲:۲۶:۰۶
واقعا شرم آور هست که کشاورز نتواند از حق وحقوق خود دفاع کند قیمت سموم و کود چند برابر شده محصول کشاورز فقط چند درصد

اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.