۱۴۰۳/۱۲/۰۴
محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی، اعلام کرد که ۱۲ سامانه پرتودهی محصولات کشاورزی در کشور تجهیز خواهد شد. امروز اولین سامانه پرتودهی در اهواز آغاز به کار کرد و قادر است روزانه ۱۰۰ تن محصولات کشاورزی را پرتودهی کند که به سلامت و امنیت غذایی کمک میکند. او تأکید کرد که خوزستان یکی از قطبهای مهم کشاورزی کشور است و این فناوری به اقتصاد ملی و رفع موانع محصولات غذایی کمک خواهد کرد. اسلامی همچنین از روند احداث نیروگاه اتمی ۳۰۰ مگاواتی کارون در دارخوین بازدید کرد.
*تجهیز ۱۲ سامانه پرتودهی محصولات کشاورزی در کشور**
به گزارش ایرنا، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی، اعلام کرد که ۱۲ قطب برای ایجاد سامانههای پرتودهی کشاورزی در کشور تعیین شدهاند و با تجهیز آنها شاهد پیشرفتهای خوبی خواهیم بود.
وی افزود که استان خوزستان باید در ۱۲ بخش به سامانههای پرتودهی تجهیز شود و امروز فعالیت اولین سامانه پرتودهی محصولات کشاورزی در اهواز آغاز شد. این سامانه قابلیت پرتودهی روزانه ۱۰۰ تن محصولات کشاورزی را دارد و گامی مؤثر در بخش سلامت و امنیت غذایی محسوب میشود.
اسلامی همچنین تاکید کرد که خوزستان یکی از قطبهای مهم تولید محصولات کشاورزی در کشور است و این طرح بهعنوان یک سرمایهگذاری پایهای در استان ایجاد شده است. وی ابراز امیدواری کرد که فناوری پرتودهی در سراسر کشور و بهویژه در استان خوزستان گسترش یابد و مراکز تحقیقاتی و دانشگاهها بتوانند از این ظرفیت بهرهبرداری کنند.
وی بیان کرد که احداث این مراکز به اقتصاد ملی و رفع موانع در تولید محصولات غذایی کمک میکند و باید متناسب با دیگر محصولات کشاورزی احداث شوند.
رئیس سازمان انرژی اتمی در ادامه سفر خود به خوزستان، از روند احداث و پیشرفت نیروگاه اتمی ۳۰۰ مگاواتی کارون در دارخوین بازدید خواهد کرد. محمد اسلامی صبح امروز از طریق فرودگاه ماهشهر وارد خوزستان شد و در این سفر یکروزه به بررسی پروژههای صنعتی و دیدار با مسئولان استانی پرداخت.