به واردات گندم نیازی نیست

خبرگزاری سایت تراکتور

۱۴۰۳/۰۴/۱۳

به واردات گندم نیازی نیست

معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: خوشبختانه با تدابیر انجام شده امسال نیازی به واردات گندم نداریم.

به گزارش خبرگزاری سایت تراکتور ،علیرضا مهاجر معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی در میز اقتصاد گفت: توسعه همکاری‏ ها، انتقال دانش و تبادل اطلاعات و تجربیات در زمینه احیا و غنی ‏سازی جنگل‌ها، مقابله با بیابان‌زایی، ایجاد و تقویت سیستم‌های هشدار زودهنگام خطر، تثبیت شن‌های روان و مهار کانون‌های بحرانی و توسعه کشاورزی هوشمند به اقلیم توسط کشورهای عضو بریکس، اقدامی موثر برای ارتقای امنیت غذایی خواهد بود.

او افزود: کشورمان با توجه به موقعیت جغرافیایی ممتاز و مزیت‌های ترانزیتی فراوان،‌ تقاطع کریدورهای ترانزیتی شمال - جنوب و شرق - غرب و با دارا بودن بنادر تجاری در حاشیه دریای خزر، خلیج ‏فارس و دریای عمان، شرایطی را بوجود آورده است تا از طریق همکاری با اعضای بریکس، شبکه‌های تجاری در حوزه کشاورزی در سطوح منطقه‌ای و بین‌المللی را گسترش دهد و تجارت را با بالاترین بهره‏ وری و کمترین هزینه تسهیل کند. به طور یقین جمهوری اسلامی ایران شریکی مطمئن و موثر در همکاری‌های دو و چندجانبه خواهد بود.

مهاجر تصریح کرد: با توجه به تحریم ها بحث از جلوگیری از تبادلات کالا در بخش کشاورزی و بخصوص رفت و آمد کشتی های باری در این خصوص در میان اعضای بریکس مدنظر بوده است.کشور ما در یک نقطه خاص برای صادرات کالایی و کریدور خاص حمل و نقلی به شمار می رود،به طور کلی ۴۰ درصد تجارت غلات جهان برای اعضای کشورهای عضو بریکس است،جمهوری اسلامی ایران تلاش خواهد کرد تا موانع موجود بر سر راه توسعه همکاری‌های کشاورزی بریکس را از میان برداشته و متقابلا از کشورهای عضو نیز این انتظار را دارد، تا دریچه جدیدی از مناسبات اقتصادی و تجاری کشاورزی را بگشایند.

معاون زراعت جهاد کشاورزی تصریح کرد:خوشبختانه در بحث تولید گندم در شرایط خوبی قرار داریم به طوری که سال گذشته در مجموع ۱۰.۵ میلیون تن گندم از کشاورزان کشور خریداری شد و با پیش بینی‌های صورت گرفته امسال خرید گندم از مرز ۱۱ میلیون تن عبور خواهد کرد.

به گفته مهاجر خوشبختانه با تدابیر انجام شده امسال نیازی به واردات گندم نداریم

مهاجر افزود: یکی از برنامه های مهم اعضای بریکس داشتن یک ارز مناسب و یک بانک مشترک است تا بتوانند از این طریق تجارت راحت را داشت و این موضوع در حال پیگیری است.

در ادامه رضایی رئیس کمسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران گفت:ما صرفا نباید روی کشورهای بریکس متمرکز باشیم بلکه برای امنیت غذایی باید با کشورهای دیگر مبادله و تجارت داشته باشیم. باتوجه به کم آبی در کشور بهتر است صادرات و واردات محصولات گسترش یابد،صادرات مرکبات ما به چین یکی از بحث های مهم است ولی نباید به بریکس تک بعدی نگاه کرد.

رضایی ادامه داد: بریکس فرصت طلایی برای صادرات محصولات کشاورزی باشد ولی باید یک زنجیره درست در کشور در زمینه های مختلف فراهم شود،متاسفانه تصمیم های نادرست شرایط را برای کشاورز و یا صادرکننده مشکل ساز کرده است. یکی از مشکلات کشاورزی کشور نبود مکانیزم درست در این زمینه است و این مستلزم همکاری‌های زیربط است،خوشبختانه سیب کشور ما دارای کیفیت بالایی است ولی بدلیل نداشتن برندینگ مناسب نتوانستیم صادرات را افزایش دهیم.

رضایی افزود: اهمیت محصول سیب‌زمینی در سبد غذایی مردم، مشخص است. این شوک ناگهانی به بازار صادراتی این محصول انگیزه کشاورزان را برای تولید سال آتی به شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد و دومینویی که از کاهش چشمگیر صادرات شروع شود در نهایت به افزایش افراطی قیمت‌ها در بازار مصرف داخل ختم خواهد شد.


نظرات کاربران


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.


پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.