پرسش : برای دریافت کارت سوخت تراکتور و ماشین آلات کشاورزی به کجا باید مراجعه کرد؟

پاسخ : برای دریافت کارت سوخت تراکتور و کمباین لازم است با داشتن اسکن دفترچه مالکیت دستگاه به سایت https://tejaratasan.niopdc.ir/ مراجعه نمود و اقدام به ثبت نام و ارسال مدارک نمود.

متقاضیان عزیز جهت اطلاع از درست بودن مدارکشان لازم است به همراه همه مدارک زمین یا باغ به جهاد کشاورزی مراجعه کرده و پس از بررسی مدارک توسط واحد مکانیزاسیون جهاد کشاورزی نسبت به تکمیل مدارک اقدام نمایند.
مدارک مورد نظر
براساس نوع کاربرد فرآورده درخواستی، مدارک مورد نیاز زیر باید اسکن و ارسال گردد:

* چاه آب کشاورزی: پروانه بهره برداری, کپی اساسنامه

* چاه آب غیرکشاورزی: پروانه بهره برداری, کپی اساسنامه

* ماشین آلات کشاورزی: سند خودرو, مبایعه نامه خرید

پرسش : مراحل دریافت وام کشاورزی چیست؟

پاسخ : • دریافت معرفی نامه از دهیار یا شورای روستا در صورت سکونت در روستا
• دریافت نامه معرفی به جهادکشاورزی شهرستان مربوطه از مرکز خدمات کشاورزی محل
• ارائه مدارک هویتی شخصی،مدارک زمین زراعی یا باغ یا دامداری یا گواهینامه به واحد مکانیزاسیون جهادکشاورزی شهرستانی که فعالیت کشاورزی متقاضی می باشد.
• بررسی مدارک توسط واحد مکانیزاسیون شهرستان
• ارائه پیش فاکتور ماشین آلات موردنیاز که از طریق نمایندگی شرکت تویدکننده صادر شده است.
• ارسال پرونده دریافت وام متقاضی به بانک متولی(معمولا بانک کشاورزی)در صورت تکمیل بودن مدارک
• ارائه مدارک لازم به بانک جهت تشکیل پرونده وام
• فراهم آوردن ضامن مورد تایید بانک(سند زمین یا منزل یا ..،کاسب دارای پروانه کسب یا کارمند رسمی دولت با فیش حقوقی )
• پرداخت 20 درصد از کل مبلغ فاکتور به حساب شخصی
• اعطای 80 درصد باقیمانده توسط بانک بصورت وام
• انجام تغییر و تحول اداری توسط کارشناس بانک و واریز کل مبلغ به حساب ارائه شده توسط شرکت تولیدکننده در پیش فاکتور (در بعضی موارد ممکن است پرداخت وجه به حساب شرکت تولیدکننده پس از ارسال دستگاه برای نمایندگی و رویت آن توسط کارشناس بانک انجام پذیرد)
• ارسال دستگاه خریداری شده طبق زمانبندی اعلام شده در پیش فاکتور توسط شرکت تولیدکننده برای نمایندگی
• تحویل دستگاه توسط نماینده شرکت تولیدکننده در استان به متقاضی و با حضور نماینده بانک
• شروع پرداخت اقصاط بصورت سالیانه توسط متقاضی پس از واریز وام به حساب متقاضی و با زمانبندی اعلام شده توسط بانک شروع می شود.
• چنانچه طبق پیش فاکتور دستگاه دارای گارانتی باشد، خدمات گارانتی توسط نماینده شرکت و به نیابت از شرکت ارائه دهنده دستگاه انجام می پذیرد.
• نکته مهم: چنانچه دلیل متقاضی از دریافت پیش فاکتور خرید ماشین آلات و ادوات می باشد نماینده شرکت مربوطه برای صدور پیش فاکتور حق دریافت هیچ گونه و جه یا گرو نگه داشتن هیچ سند یا مدرکی از متقاضی را ندارد.

پرسش : منظور از وام جهادی چیست؟

پاسخ : بر اساس ردیف اعتباری مستقلی که به منظور تجهیز و نوسازی ناوگان ماشینی بخش کشاورزی به واحد مکانیزاسیون کشاورزی تخصیص داده شده است ،به کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که در بخش کشاورزی فعالیت دارند در صورت واجد شرایط بودن، وام خرید تراکتور تعلق می گیرد.معمولا سالیانه 25 هزار میلیارد ریال تقاضای تسهیلات برای توسعه و نوسازی ماشین آلات کشاورزی در واحد مکانیزاسیون مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان های مختلف کشور ثبت می شود.
واقعیت هم این است که حداقل نیاز سالانه کشور به تراکتور 22 تا 25 هزار دستگاه است و همچنین سالانه حدود 1200 دستگاه کمباین برداشت غلات در کشور نیاز داریم.به همین دلیل فراهم کردن تسهیلات ویژه ای برای تامین تراکتور و کمباین برداشت غلات ، از مهمترین سیاست گذاری های ارگانی مثل وزارت جهاد کشاورزی محسوب می شود.
در همین راستا به گفته رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی، تخصیص 12هزار دستگاه تراکتور به متقاضیان در شش ماهه نخست سال 1400 و همچنین تخصیص800 دستگاه کمباین برای سال زراعی جاری به استان های کشور نهایی شده است.با ارائه وام خرید تراکتور،در واقع دولت ماشین آلات را از تولید کنندگان خریداری می کند و با تسهیلات با نرخ 15 درصد و به صورت اقساطی با بازپرداخت 5 تا 7 ساله در اختیار کشاورزان قرار می دهد.

پرسش : وام جهاد کشاوزی چه تفاوتی با وام های خرید اقساطی ادوات کشاورزی دیگر دارد؟

پاسخ : مزیت وام مکانیزاسیون نسبت به وام های رایج عدم نیاز به کارکرد بالای حساب و نحوه بازپرداخت و سود وام می باشد.چنانچه متقاضی دارای شرایط مدنظر جهاد کشاورزی جهت دریافت وام باشد و بتواند ضامن مناسب را فراهم کند وام با بهره 15 درصد که 3 درصد از سود معمول کمتر می باشد را دریافت می کند.
بازپرداخت اقساط وام بصورت سالیاانه ، هر سال یک قسط و معمولا زمان برداشت محصول می باشد.
این اعتبارات معمولا از اواخر اردیبهشت ماه قابل ارائه به متقاضیان می باشد و معمولا تا اواخر بهمن ماه اعتبارات وجود دارد.اوم مکانیزاسیون جهاد کشاورزی به کلیه افراد حقیقی و حقوقی واجد شرایط اعلام شده تعلق میگیرد

پرشین ابزار دقیق باتجربه چندین سال در زمینه فروش تجهیزات ابزار دقیق با معروف ترین برندها که دارای بالاترین کیفیت ها و مناسب ترین قیمت ها است فعالیت می کند و توانسته سهم خوبی از بازار ابزار تجهیزات اندازه گیری را به خود اختصاص دهد. ابزار دقیق با کمک ابزاری مانند فلومتر، روتامتر، لول ترانسمیتر، فلو سوئیچ، لول سوئیچ، شیربرقی، سنسور فشار، گیج فشار یا مانومتر و ... پارامترهای مختلفی مانند دما، فشار و جریان را اندازه گیری می کند.

در اندازه گیری مقدار یک کمیت با یک استاندارد مشخص مقایسه می شود و نتیجه به دست آمده به صورت عدد نمایش داده می شود. حال در صنعت برای اندازه گیری کمیت های مختلف مانند دما، فشار و جریان با تجهیزات ابزار دقیق اندازه گیری می کنیم. تجهیزات به 4  گروه عمده تقسیم می شوند:

  1. تجهیزاتی که فقط اندازه گیری کرده و روی نمایش گر خود نشان می دهد.
  2. تجهیزاتی که اندازه گیری می کنند و عدد به دست آمده را ثبت می کنند.
  3. ابزارهایی که این کمیت ها را کنترل می کند.
  4. ابزارهایی که هر سه وظیفه کنترل، ثبت و نمایش را انجام می دهد.

معرفی سیستم ها و تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق را می توان با کمک یک مثال ساده بیان کرد. فرض کنید در سیستم تنظیم خودکار سوخت موتور، ترانسمیتر فشارو سنسور سرعت وضعیت موتور را مورد بازبینی قرار می دهد. اطلاعات بدست آمده از طریق این سنسورها به وسیله یک پردازنده مانند شیربرقی به سیگنال های الکتریکی تبدیل می شود و نهایت برای کنترل موتور وظایف مربوطه را انجام می دهد.

انواع فرآیند های کنترل

یکی از روش های انتخاب تجهیزات ابزار دقیق تشخیص این است که دقیقاً چه هدفی دارید و باید ماهیت فرآیند مشخص شود. آیا شما قصد دارید فشار، دما، سطح یا جریان را اندازه بگیرید. هرکدام از این کمیت ها ابزار متفاوتی را دارد که در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.

ابزار اندازه گیری دما

از این ابزارها در صنعت بسیار استفاده می شود به عنوان مثال در صنعت پزشکی، دارویی، صنعتی و ... برای اندازه گیری میزان سردی و گرمی یک جسم و مشخص کردن میزان دما از این ابزارها استفاده می کند که به دو دسته کلی ترمومتر و ترموکوپل دسته بندی می شود.

ابزار اندازه گیری فشار

ازنظر فیزیکی فشار مقدار نیرویی است که به سطح وارد می شود. حال میزان فشار وارد شده بر جسم، مایع یا سیال بسیار اهمیت دارد به همین دلیل برای اندازه گیری آن از روش و تجهیزات مختلفی استفاده می شود. فشاری که از در لوله و اتصالات در جریان است در صورتی که تحت کنترل و محدوده مشخص باشد مشکلی پیش نمی آید که این نظارت و کنترل را می توان به کمک فشار سنج ها که به آنها گیج فشار یا مانومتر می گویند انجام داد.

ابزار اندازه گیری جریان یا فلو

میزان جریان عبوری از یک سطح در یک زمان مشخص جریان یا دبی گفته می شود که میزان آن بر اساس حجم، لیتر یا جرم قابل محاسبه است. برای محاسبه فلو از ابزارهای مختلفی مانند فلومتر، فلو سوئیچ، روتامتر استفاده می کنند.

ابزار اندازه گیری سطح

سطح یکی از پارامتر هایی است که کنترل آن در صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است و در صوت رد شدن از سطح مورد نظر ممکن است پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشد. لول ترانسیمتر یکی از ابزار هایی است که خروجی الکتریکی متناسب با سطح را ایجاد میکند و بعد از رسیدن به سطح مورد نظر خروجی مورد نظر را نمایش میدهد. از ترانسمیتر ها در اندازه گیری سطح مخزن های مختلف استفاده میشود.