ایانا
۱۳۹۹/۰۴/۰۱
مدیر کل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی، گفت: در سال گذشته، حدود 13 هزار و 600 تن انجیر با ارز تقریبی 47 میلیون دلار از کشور صادر شده است.
خانم زهرا جلیلی مقدم در این گفت و گو اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار رسمی میزان تولید انجیر کشور، بیش از 104 هزار تن است که این میزان محصول از سطحی بالغ بر 59 هزار هکتار برداشت میشود.
مدیر کل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی افزود: حدود 13 هزار و 600 تن انجیر با ارزش تقریبی 47 میلیون دلار از کشور صادر شده است.
سرکار خانم جلیلی مقدم با اشاره به این که توجه به سلایق و درخواست بازار های هدف در میوه انجیر در توسعه صادرات و حفظ بازار بسیار موثر است تصریح کرد: اگر صادرکنندگان شناخته شده باشند، دانش محصول و بازار را توأمان داشته باشند، نوع بسته بندی، کیفیت و نحوه صادرات مشخص باشد شاهد توسعه صادرات خواهیم بود.
جلیلی مقدم با اشاره به اینکه از 59 هزار هکتار سطح باغات انجیر، حدود 40 هزار تن آن مربوط به انجیر دیم است بیان کرد:استان فارس مهمترین استان تولید کننده انجیر خشک محسوب میشود و تامین کننده اصلی انجیر صادراتی کشور است.
وی تصریح کرد: برنامه ریزی جهت افزایش کیفیت و تولیذ مطابق استاندارد های بین المللی، موجب توسعه صادرات این محصول میشود و در سال جهش تولید برنامه وزارت جهاد کشاورزی اصلاح و نوسازی باغات انجیر است تا موجب افزایش کمیت و کیفیت محصول شود.
خانم جلیلی مقدم در پایان افزود: در سال گذشته، علاوه بر برنامه ریزی در جهت بهبود کیفی محصول و ترویج عملیات به باغی،اصلاح نرخ تعرفه پایه صادراتی، از دیگر مواردی بود که بنا به درخواست سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و انجمن انجیر، با پیگیری دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری انجام شد.