غزاله معصومین
۱۴۰۴/۱۰/۰۵
وزیر نفت در حاشیه نشست هیأت دولت، از بررسی موضوع افزایش سهمیه سوخت اختصاصیافته به بخش کشاورزی خبر داد و اعلام کرد این موضوع پس از طی مراحل قانونی، در صورت تأیید نهایی اجرایی خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری سایت تراکتور در سال گذشته بسیاری از فعالان بخش کشاورزی و تولیدکنندگان صنایع غذایی، از واحدهای آردسازی تا کارخانههای تولید نان صنعتی، بهدلیل چالشهای ناشی از ناترازی برق، ناچار به استفاده از ژنراتورهای برق شدند. با این حال، به گفته تولیدکنندگان، میزان سوخت تخصیصیافته پاسخگوی نیاز واقعی این واحدها نبوده است.
محسن پاکنژاد، وزیر نفت، در اینباره اظهار کرد: موضوع افزایش سهمیه سوخت بخش کشاورزی در کارگروه ستاد مقابله با قاچاق کالا و ارز در حال بررسی است و در صورت تصویب نهایی، تصمیمات اتخاذشده وارد مرحله اجرا خواهد شد.
وی تأکید کرد که هرگونه تغییر در سهمیه سوخت، پس از جمعبندی کارشناسی و تأیید مراجع ذیربط، اطلاعرسانی خواهد شد.
در ادامه بخوانید: